Moto X4: Άλλο ένα Moto παρέα σε φωτογραφίες και specs

Το Moto X4 διαρρέει, και μας μπερδεύει ακόμη περισσότερο για την πολιτική της Motorola! Σύμφωνα λοιπόν με τις νέες διαρροές, το Moto X4 θα έχει full HD οθόνη 5.2 ιντσών, επεξεργαστή Snapdragon 630, 64GB μνήμης και 4GB RAM. Η κύρια κάμερα θα είναι διπλή με αισθητήρες 8 και 16MP, η μπροστινή κάμερα θα είναι 16άρα και η μπαταρία θα έχει χωρητικότητα 3000mAh. Τέλος το κινητό θα έχει προστασία IP68 για νερό και σκόνη. Και εδώ αρχίζουν τα περίεργα.
Βλέπετε το Moto G5 Plus έχει ίδια οθόνη, μνήμη, RAM και μπαταρία, ελαφρώς μικρότερο επεξεργαστή – Snapdragon 625- και μονή κύρια κάμερα 12MP. Άρα σε ποιον απευθύνεται το X4; Σε κάποιον που απλά θέλει την διπλή κάμερα; Και γιατί χρειαζόμαστε 4-5 σειρές κινητών από έναν κατασκευαστή την στιγμή που ακόμη και οι λεγόμενοι μεγάλοι κατασκευαστές περιορίζουν την γκάμα τους σημαντικά;
 Αυτή την στιγμή λοιπόν έχουμε το Moto E στην βάση της γκάμας με κόστος 100 με 150$, το Moto G στα 180-250$, Moto Z Play 400-500$ και Moto Z Force στα +700$. Άρα το Moto X4 σε ποιο σημείο βρίσκεται ακριβώς, στο κάτω των 400$ ή επάνω των 500$; Επάνω από τα 500$ με Snapdragon 625 θα συναντήσει σκληρό ανταγωνισμό ενώ κάτω από τα 400 ο ανταγωνισμός είναι εσωτερικός. Το πιθανότερο είναι ότι η Motorola έχει υιοθετήσει την λογική του βγάζω συνεχώς νέα μοντέλα και όποιο κάτσει. Αυτό είναι κάτι που έχουμε δει στο παρελθόν και από την Samsung. Κάποιες φορές της «έκατσε» όπως με την σειρά Note αλλά τις περισσότερες δεν πήγαν καλά τα πράγματα. Η διαφορά είναι ότι η Samsung έκανε τους πειραματισμούς της με γεμάτο πορτοφόλι, κάτι που σημαίνει ότι μπορούσε να αντέξει ακόμη και απανωτές αποτυχίες.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment