Guest Mode για μοναδικούς χρήστες

Για την LG, η ανάπτυξη νέων καινοτομιών πρέπει να είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τη φυσική συμπεριφορά και τον τρόπο ζωής των καταναλωτών. Μόνο έτσι μπορούν τα νέα τεχνολογικά επιτεύγματα να συμβάλουν πραγματικά στη βελτίωση της εμπειρίας του χρήστη και συνεπώς στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής του. Με μια σειρά από νέες συναρπαστικές λειτουργίες και μοναδικά χαρακτηριστικά το LG G2 επισφραγίζει ακριβώς την προσπάθεια της LG για καινοτομία με ανθρωποκεντρική προσέγγιση.
LG G2 advertorial Guest Mode
Ιδιαίτερη θέση ανάμεσα στα κορυφαία αυτά χαρακτηριστικά που κάνουν το LG G2 να ξεχωρίζει κατέχει η λειτουργία Guest Mode. Με γνώμονα τον σημαντικότατο ρόλο των smartphones τόσο στην προσωπική όσο και την επαγγελματική ζωή των καταναλωτών, τις διαρκώς αυξανόμενες ανάγκες που εξυπηρετούν & φυσικά, τα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα που διαφυλάσσουν, το Guest Mode εγγυάται ότι το smartphone θα παραμείνει για τον κάτοχό του μια υπόθεση καθαρά προσωπική. Συγκεκριμένα, με το Guest Mode, το LG G2 προστατεύει τον ιδιωτικό χώρο του ιδιοκτήτη, μέσω της εμφάνισης μόνο προεπιλεγμένων εφαρμογών, κάθε φορά που κάποιος άλλος, πέραν του κατόχου, αποκτά πρόσβαση στο τηλέφωνο.
H προστασία αυτή επιτυγχάνεται μέσω ενός εναλλακτικού μοτίβου ξεκλειδώματος. Έτσι, για παράδειγμα, οι γονείς μπορούν να δίνουν στα παιδιά τους τη δυνατότητα να χρησιμοποιούν το smartphone τους, μόνο με τους τρόπους που εκείνοι θεωρούν κατάλληλους. Επιπλέον, ο κάτοχος του κινητού δε χρειάζεται να ανησυχεί, μήπως η μπαταρία εξαντληθεί από την εκτενή χρήση του smartphone από τους φίλους του, καθώς το LG G2 έρχεται ενσωματωμένο με 3.000 mAh μπαταρία.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment