Kazam από πρώην στελέχη της HTC me 7 νέα smartphones

Μία ομάδα από πρώην στελέχη της εταιρείας HTC αποφάσισε να ξεκινήσει την μία νέα εταιρεία κατασκευής smartphones με την επωνυμία Kazam. Η ιδέα πίσω από τα προϊόντα της εταιρείας είναι να προσφέρουν εξαιρετικό design, ισχυρό hardware και ενστικτώδη τεχνολογία σε συνδυασμό με βελτιωμένες υπηρεσίες service. Η εταιρεία Kazam, μόλις ανακοίνωσε λοιπόν τα 7 πρώτα κινητά της τηλέφωνα και όλα τρέχουν Android. Καμία από τις συσκευές δεν είναι high-end με την έννοια που καταλαβαίνουμε, ωστόσο τα κορυφαία smartphones της εταιρείας ανήκουν στην σειρά Thunder.
Το Kazam Thunder Q4.5 διαθέτει οθόνη 4,5 ιντσών ανάλυσης 480×854, τετραπύρηνο επεξεργαστή 1.3GHz, 1GB RAM, 4GB storage με δυνατότητα επέκτασης μέσω microSD και οπίσθια κάμερα 8 Megapixels. Μελλοντικά θα υπάρξει και ένα 5ιντσο Thunder ωστόσο ακόμα δεν υπάρχουν στοιχεία για τις προδιαγραφές του. Η οικογένεια Trooper, που ουσιαστικά αποτελείται από mid-range και low-end smartphones και τα μοντέλα έχουν τις ονομασίες Trooper X3.5, X4.0, X4.5, X5.0 και X5.5. Κάθε ονομασία υποδηλώνει και την διαγώνιο της οθόνης. Οι αναλύσεις ξεκινούν από τα 320×480 pixels για το μοντέλο Trooper X3.5 και φτάνουν τα 480×854 pixels για το X5.5. Τα μοντέλα με τις μικρές οθόνες διαθέτουν dual-core 1GHz chipset ενώ αυτά με τις μεγαλύτερης διαγωνίου οθόνες διαθέτουν dual-core 1.2GHz chipsets.
Όλες οι συσκευές είναι dual-SIM και διαθέτουν 512MB RAM, 4GB storage και Android 4.2 Jelly Bean. Η Kazam προσφέρει 1 χρόνο εγγύηση για κάθε συσκευή της, και σε περίπτωση που το κινητό πάθει βλάβη από πτώση ή σπάσει η οθόνη του, η εταιρεία προτίθεται να το αντικαταστήσει. Ακόμα η Kazam δεν ανακοίνωσε την ημερομηνία διαθεσιμότητας των συσκευών ή το κόστος τους.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment