Αναπτύσσεται με ραγδαίους ρυθμούς το Android

Το Android ίσως είναι το ταχύτερα αναπτυσσόμενο προϊόν στην ιστορία της τεχνολογίας, σύμφωνα με στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας. Τα δεδομένα και ο πίνακας που βλέπετε προέρχονται από την Asymco και τον αναλυτή Horace Dediu.
Το chart παρουσιάζει επιτυχημένα τεχνολογικά προϊόντα στην πάροδο των ετών, μαζί με αριθμούς που δείχνουν στοιχεία για την "υιοθέτησή" τους από το κοινό, αλλά και το χρονικό διάστημα που απαιτήθηκε για να επιτευχθούν τα νούμερα που βλέπετε. Το Android "πρωταγωνιστεί" ανάμεσα, όχι μόνο στα mobile OS, αλλά και πολλά ακόμη προϊόντα που εμφανίζονται στο chart, όπως το Facebook, το Xbox 360 ή το iPod.
Έχει πετύχει, όπως βλέπουμε, να διαθέτει 1 δισ. ενεργοποιήσεις μέσα σε 5 χρόνια (20 τρίμηνα), και, αν θέλουμε να κάνουμε σύγκριση με τα άλλα λειτουργικά για φορητές συσκευές, η Apple έχει αντίστοιχα 700 εκατ. ενεργοποιήσεις για το iOS σε 23 τρίμηνα, ενώ τα νούμερα δίνουν 450 εκατ. χρήστες για το Symbian σε 44 τρίμηνα, 225 για το Blackberry σε 43 τρίμηνα και 72 εκατ. για τα Windows Mobile σε 30 τρίμηνα. Οι αριθμοί είναι υπέρ της Google που μάλιστα με το KitKat φιλοδοξεί να "χτυπήσει" όσο πιο γρήγορα μπορεί και το επόμενο "δισεκατομμύριο".
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment