Windows Phone 8 Update 3 (GDR3) download και αναβάθμιση

Τα Windows Phone 8 Update 3 (GDR3) είναι εδώ και έτοιμα για αναβάθμιση, τουλάχιστον για τους developers σε πρώτη φάση. Η νέα έκδοση των Windows Phone 8 έρχεται να προσθέσει σημαντικά νέα χαρακτηριστικά για το παρόν και το μέλλον.
WINDOWS PHONE 8 UPDATE 3 ΑΠΟ ΤΟ NOKIA LUMIA 1520 ΚΑΙ ΠΕΡΑ
Η αναβάθμιση σε Windows Phone 8 Update 3 μικρή σχέση έχει με το παρόν των Windows Phone 8. Ναι οι βελτιώσεις θα περάσουν στα περισσότερο smartphones με την αναβάθμιση αλλά αυτό που πραγματικά προσφέρει η Microsoft είναι το μέλλον. Το Nokia Lumia 1520 φαίνεται ότι θα είναι ένα από τα πρώτα smartphones με Windows Phone 8 Update 3. Σε αυτή την έκδοση η Microsoft υποστηρίζει οθόνες με μεγαλύτερο διαγώνιο, 5 και 6 ίντσες αλλά και μεγαλύτερη ανάλυση που φτάνει μέχρι και full HD 1080p. Ακριβώς τα χαρακτηριστικά που αναμένεται να έχει το Nokia Lumia 1520.
WINDOWS PHONE 8 UPDATE 3, Η MICROSOFT ΜΟΛΙΣ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΟ ΚΕΝΟ ΜΕ ΤΟ ANDROID
Μεγαλύτερη οθόνη και ανάλυση απαιτούν ισχυρότερο επεξεργαστή και GPU. Για αυτό τον λόγο τα Windows Phone 8 Update 3 υποστηρίζουν πλέον quad-core επεξεργαστές σε μεγαλύτερη ταχύτητες. Χαρακτηριστική είναι η υποστήριξη του Snapdragon 800 CPU στην λίστα με το harwdare που θα υποστηρίζουν πλέον τα Windows Phone 8. Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι το κενό μεταξύ Windows Phone 8 και Android σε επίπεδο chips και απόλυτων επιδόσεων έχει πλέον κλείσει. Windows Phone 8 Update 3 smartphones και high-end Android smartphones (πχ Samsung Galaxy Note 3 και LG G2) έχουν τους ίδιους επεξεργαστές πλέον. Νέα είναι και η δυνατότητα για χρήση των Windows Phone 8 Update 3 smartphones στο αυτοκίνητο, αυτό που η Microsoft ονομάζει Driving Mode. Μεγαλύτερη ευκολία, λιγότερα προβλήματα και καλύτερη εμπειρία χρήσης των χαρτών από το σημείο Α στο σημεό Β. Φυσικά εκτός από τις σημαντικές αλλαγές, τα Windows Phone 8 Update 3 (GDR3) προσφέρουν επιπλέον διορθώσεις, bug fixes και νέα χαρακτηριστικά όπως επιλογή για ringtone παντού, καλύτερη υποστήριξη για Bluetooth, screen lock, καλύτερη διαχείριση του αποθηκευτικού χώρου κλπ.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment