Η Nokia προσθέτει καινοτομία με έξι νέες συσκευές

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης Nokia World: Abu Dhabi, η Nokia παρουσίασε έξι καινούριες συσκευές, καθώς επίσης νέα αξεσουάρ, λειτουργίες και εφαρμογές που ενισχύουν την εμπειρία την οποία αποκομίζει ο χρήστης. Στις νέες συσκευές περιλαμβάνεται το Nokia Lumia 2520 - η πρώτη ταμπλέτα Windows στην ιστορία της εταιρείας, τα Lumia 1520 και 1320 -δύο νέα smartphones με μεγάλη οθόνη 6 ιντσών, καθώς και τρία νέα μοντέλα της σειράς Asha, μεταξύ των οποίων και το πρώτο 3G smartphone, με κορυφαίο σχεδιασμό, νέα έντονα χρώματα, ακόμη πιο εύκολο περιβάλλον χρήσης και ιδιαιτέρως προσιτή τιμή. Αξιοποιώντας την κορυφαία τεχνολογία imaging της αγοράς, οι νέες συσκευές των σειρών Lumia και Asha δίνουν τη δυνατότητα στους ανθρώπους να φωτογραφίζουν και να μοιράζονται τον κόσμο γύρω τους, όπως ποτέ πριν. Παράλληλα, η Nokia παρουσίασε ορισμένα καινούρια αξεσουάρ που διευκολύνουν και κάνουν πιο διασκεδαστική τη ζωή μας, καθώς επίσης και μια σειρά καινούριες εφαρμογές – της Nokia και άλλων κατασκευαστών- οι οποίες έχουν στόχο να βελτιώσουν την εμπειρία χρήσης που αποκομίζει ο κάτοχος των συσκευών Asha και Lumia.
Καινοτομία Lumia στην πρώτη Windows ταμπλέτα της Nokia – γνωρίστε το νέο Lumia 2520
Το Lumia 2520, η πρώτη ταμπλέτα της Nokia με λειτουργικό Windows, σχεδιάστηκε με στόχο να μπορεί να λειτουργεί οπουδήποτε, κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες. Η φωτεινή οθόνη HD των 10.1 ιντσών καθιστά την ανάγνωση εγγράφων καλύτερη από κάθε άλλη ταμπλέτα της αγοράς, τόσο σε κλειστούς, όσο και σε υπαίθριους χώρους. Αξιοποιώντας την πλούσια εμπειρία της Nokia στις συσκευές κινητής επικοινωνίας, το Lumia 2520 προσφέρει τη δυνατότητα σύνδεσης μέσω δικτύων 4G LTE και WiFi, διαθέτει κάμερα 6.7MP, ενώ είναι η πρώτη ταμπλέτα στην αγορά που εξοπλίζεται με τα φημισμένα οπτικά της ZEISS, γεγονός που δίνει στους χρήστες τη δυνατότητα να τραβούν όμορφες φωτογραφίες ακόμη και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Tο Lumia 2520 βασίζεται στην πλατφόρμα Windows RT 8.1, για μεγαλύτερη ευκολία και περισσότερη ευελιξία στη χρήση, ενώ προσφέρει δυνατότητα ταχύτατης φόρτισης (μέχρι 80% σε μία ώρα) και πολλές χρωματικές επιλογές. Tο Lumia 2520 διαθέτει επίσης μια σειρά εφαρμογές που προσφέρονται αποκλειστικά στις συσκευές της οικογένειας Lumia, όπως μεταξύ άλλων: -το “Dragon’s Adventure”, ένα interactive παιχνίδι που αναπτύχθηκε σε συνεργασία με την DreamWorks Animation, -το Nokia Storyteller, μια πρωτοποριακή εφαρμογή της Nokia που εισάγει ένα νέο τρόπο επιμέλειας και επεξεργασίας βίντεο ή φωτογραφιών, με στόχο την αναβίωση μιας εμπειρίας μέσα από την τοποθέτησή φωτογραφιών και βίντεο – με τη σωστή χρονική σειρά- επάνω στο χάρτη. -το Nokia Video Director, μια εφαρμογή που δίνει δυνατότητες για ακόμη πιο δημιουργική επεξεργασία των βίντεο που τραβήχτηκαν με την ταμπλέτα Lumia 2520, αλλά και εκείνων που βρίσκονται αποθηκευμένα σε κάποιο άλλο Lumia smartphone. Χάρη στους ενσωματωμένους χάρτες HERE, η ταμπλέτα Lumia 2520 είναι η μοναδική που μπορεί να προσφέρει πραγματική offline πρόσβαση σε χάρτες, πράγμα που μεταφράζεται σε μεγαλύτερη ταχύτητα και αξιοπιστία. Τέλος, η ταμπλέτα έρχεται με προεγκατεστημένη μια αποκλειστική έκδοση της εφαρμογής Nokia Music with Mix Radio.
 Tο Lumia 2520 συμπληρώνεται ιδανικά από το Nokia Power Keyboard, ένα κομψό αξεσουάρ το οποίο προσφέρει στο χρήστη μια σειρά μοναδικά πλεονεκτήματα. Το πρωτοποριακό αυτό πληκτρολόγιο διαθέτει δύο ενσωματωμένες θύρες USB, ενώ μπορεί να προσφέρει πέντε ώρες επιπλέον διάρκεια στην μπαταρία της ταμπλέτας, απελευθερώνοντας το χρήστη από το άγχος για το πόσο χρόνο θα μπορεί να χρησιμοποιεί τη συσκευή του. Ταυτόχρονα το Nokia Power Keyboard αγκαλιάζει και προστατεύει τη συσκευή, ενώ η διάταξη, με πλήρες πληκτρολόγιο και trackpad, κάνει την εμπειρία της πληκτρολόγησης να θυμίζει ένα κανονικό λάπτοπ. Και καθώς η ταμπλέτα έρχεται με προεγκατεστημένα Microsoft Office και Outlook, καταλαβαίνουμε πόσα περισσότερα πράγματα μπορούμε να κάνουμε όταν βρισκόμαστε εκτός γραφείου ή σπιτιού, πολύ πιο εύκολα και γρήγορα.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment