Smartphone με κυρτή οθόνη σχεδιάζεικαι η LG

Πριν λίγες μέρες είχαμε διαβάσει ότι η Samsung ετοιμάζει πιθανότατα μία "active" έκδοση του Note 3 με εύκαμπτη οθόνη. Όπως αποκάλυψε σε κορεατικό site, ωστόσο, η LG, έχει ξεκινήσει και αυτή ήδη τη μαζική παραγωγή ενός smartphone με κυρτή οθόνη.
LG-Z-Photoshop
Η φωτογραφία που βλέπετε δείχνει ένα "πειραγμένο" LG G2 στο Photoshop. Πώς θα είναι όμως στην πραγματικότητα ένα smartphone της εταιρείας με κυρτή οθόνη; Θα το μάθουμε πολύ σύντομα!
Το LG Z, όπως είναι γνωστό έως τώρα, αναμένεται να ενταχθεί στην ομάδα των high-end Android συσκευών της εταιρείας. Όπως διαβάζουμε, μάλιστα, στο ZDNet, πρόκειται για μία συσκευή με εύκαμπτη οθόνη, η οποία, ωστόσο, θα στηρίζεται σε ένα "σταθερό σασί" (όπως είναι προφανές, καθώς δεν υπάρχουν ακόμη εύκαμπτες... μπαταρίες), με την καμπύλη της οθόνης να παραπέμπει στην κυρτή OLED TV που κυκλοφόρησε πρόσφατα η κορεατική εταιρεία. Σημειώνεται επίσης ότι η "κυρτή" οθόνη του τηλεφώνου θα αποτελεί ιδανική επιλογή για gaming αλλά και παρακολούθηση ταινιών, κάτι που βέβαια μένει να αποδειχθεί στην πράξη.Η συσκευή θα ενσωματώνει προδιαγραφές κορυφής, στα πρότυπα του G2, όπως τον τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 80
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment