Samsung Galaxy S5, με Exynos 5430 64-bit CPU το 2014

Οι φήμες για το Samsung Galaxy S5 έχουν ήδη ξεκινήσει και κάποιοι βασίζονται σε “πραγματικά” γεγονότα για να υποστηρίξουν την θεωρία που θέλει το Galaxy S5 να ανακοινώνεται στις αρχές του 2014!
SAMSUNG GALAXY S5 ΜΕ EXYNOS 64-BIT CPU ΤΟ 2014
Τα χαρακτηριστικά του νέου Samsung Galaxy S5 υποτίθεται ότι περιλαμβάνουν ολοκαίνουριο design με σώμα από αλουμίνιο σε αντίθεση με το πλαστικό που έχουμε συνηθίσει μέχρι σήμερα στο Galaxy S4 αλλά και το Galaxy Note 3. Ο επεξεργαστής του Galaxy S5 αναμένεται να είναι o Exynos 5430 64-bit. Φαίνεται πως η Samsung βιάζεται να μπει στην αγορά των 64-bit CPU όπως έκανε η Apple με το iPhone 5S. Επιπλέον χαρακτηριστικά αναφέρονται η νέα κάμερα με ανάλυση 16 megapixel και OIS (Optical Image Stabilization) όπως ακριβώς κάνει η Nokia και η LG στο G2 smartphone με OIS camera.
Πέρα από τα χαρακτηριστικά του Samsung Galaxy S5 το σημαντικότερο σημείο της θεωρίας για την ανακοίνωση του νέου smartphone είναι η ημερομηνία κυκλοφορίας. Λέγεται ότι η Samsung θέλει, για την ακρίβεια βιάζεται, να ανακοινώσει το Galaxy S5 τον Ιανουάριο 2014 γιατί οι πωλήσεις του Galaxy S4 δεν πάνε όσο καλά αναμενόταν. Μετά την ανακοίνωση για διάθεση 20 εκατομμυρίων Samsung Galaxy S4 κανείς δεν γνωρίζει πόσα Galaxy S4 έχουν βγει στην αγορά. Η θεωρία αναφέρει ότι αν η Samsung είχε κάτι να ανακοινώσει και να εντυπωσιάσει τον κόσμο θα το έκανε ήδη, κλείνοντας τα στόματα σε όσους διαδίδουν φήμες για χαμηλότερες από το αναμενόμενο πωλήσεις. Λέγεται ότι η αποχώρηση του Kevin Packingham από την εταιρείασυνδέεται με αυτό ακριβώς το γεγονός. Προς το παρόν όλα αυτά ανήκουν στην σφαίρα της φαντασίας και της φημολογίας. Όταν η Samsung ανακοινώσει νέα νούμερα για το Galaxy S4 και την ημερομηνία κυκλοφορίας του Galaxy S5 θα μπορούμε να κρίνουν.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment