Pixel 4a: Θα έρθει χωρίς υποστήριξη για Active Edge

Pixel 4a renderz
Τα χαρακτηριστικά των κινητών της Google συνήθως είναι αρκετά περιορισμένα, αφού μιλάμε για την καθαρότερη εμπειρία Android που μπορεί να έχει κάποιος. Όμως, ένα από τα πρώτα ξεχωριστά χαρακτηριστικά είχε κάνει την εμφάνιση του με το Pixel 2 και αυτό είναι το Active Edge.
Σύμφωνα με τον Julio Lusson της ιστοσελίδας TecnoLike, το Pixel 4a δε θα υποστηρίζει το εν λόγω χαρακτηριστικό, κάτι που επιβεβαιώνει και ο Stephen Hall της ιστοσελίδας 9to5Google. Τα δύο προαναφερθέντα άτομα έχουν στα χέρια τους τη συσκευή, οπότε είναι σχεδόν βέβαιο ότι το Active Edge δε θα υπάρχει στα επερχόμενα Pixel, αν και υπάρχει μικρή περίπτωση να πρόκειται απλά για early builds του λειτουργικού.
Μέσω του Active Edge οι χρήστες μπορούσαν πιέζοντας τις συσκευές να ενεργοποιήσουν το Google Assistant, να κάνουν σίγαση σε εισερχόμενες κλήσεις ή απλά για γρήγορη εναλλαγή μεταξύ των εφαρμογών. Η πρώτη εμφάνιση του έγινε με το Pixel 2 και από τότε έχει καθιερωθεί και στα επόμενα τηλέφωνα της Google.
Η αφαίρεση του ίσως γίνεται και για την αδυναμία της εταιρείας να προσφέρει κάποια σωστή υλοποίηση, με πολλούς χρήστες συσκευών της σειράς Pixel να παραπονιούνται ότι ενεργοποιείται μόνο του ή κάποιες φορές δεν εμφανίζεται και καθόλου. Εσείς τι πιστεύετε για το Active Edge; Το χρησιμοποιούσατε ή σας είναι αδιάφορο;
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment