Honor X10: Οι πρώτες live φωτογραφίες αποκαλύπτουν τριπλή κάμερα και φίλτρο RYYB

honor x10 leak
Το γνωστό sub-brand της Huawei, μετά από τα επιτυχημένα Honor 8X και 9X, φαίνεται πως είναι ετοιμάζει τη νέα πρόταση στη σειρά, με την ονομασία Honor X10. Αν και η συσκευή αναμένεται να ανακοινωθεί στις 20 Μαΐου, έχουμε ήδη τις πρώτες live εικόνες.
Η συσκευή θα έρθει σε τρία glossy χρώματα, μπλε, πορτοκαλί και μαύρο, με το πίσω μέρος της συσκευής να φαίνεται κατασκευασμένο από γυαλί. Το σύστημα τριπλής κάμερας της συσκευής, όπως έχει γνωστοποιηθεί από άλλες πηγές, θα αποτελείται από κύρια κάμερα 40 Megapixel, συνοδευόμενη από 8MP ευρυγώνια κάμερα (με οπτικό πεδίο 120 μοιρών) και 2MP φακό για macro λήψεις.
Στις φωτογραφίες αναγράφεται η χρήση φίλτρου RYYB (από το P30 Pro😉 που θα έχει η κύρια κάμερα, μαζί με τις λέξεις “Super Night Vision” και “ΑΙ”. Για την selfie κάμερα των 16MP, σύμφωνα με τα renders που διέρρευσαν λίγο νωρίτερα, η εταιρεία αναμένεται να κάνει χρήση του μηχανισμού pop-up, ώστε να προσφέρει μία all view εμπειρία οθόνης.
Στα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά, το Honor X10 αναμένεται να έχει οθόνη 6.63 ιντσών τεχνολογίας LCD, 6GB μνήμης RAM και 4.300mAh μπαταρία. Ο αισθητήρας δαχτυλικού αποτυπώματος θα βρίσκεται στα πλαϊνά, λογικά ενσωματωμένος στο power button και θα υπάρχει υποστήριξη γρήγορης φόρτισης στα 22.5W. Το Honor X10 θα έχει υποστήριξη για δίκτυα 5G, κάτι που επιτυγχάνεται με τη χρήση του Kirin 820.
Το Honor X10 δεν θα έχει GMS (Google Mobile Services) με αποτέλεσμα να μην έχει και Google Play που σημαίνει ότι δεν θα μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε κάποιες από τις πιο γνωστές Android εφαρμογές.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment