Samsung Galaxy Note 20: Τα πρώτα renders δείχνουν flat οθόνη

Samsung Galaxy Note 20: Τα πρώτα renders δείχνουν flat οθόνη
Τα πρώτα CAD renders για το Samsung Galaxy Note 20 κάνουν τον γύρο του Διαδικτύου τις τελευταίες ώρες, παρά το γεγονός ότι προέρχονται από ένα μάλλον άγνωστο στους περισσότερους κατάστημα περιφερειακών (το Pigtou) και έναν νέο leakster (xleaks7) που μέχρι στιγμής δεν έχει κάποιο ιστορικό επιβεβαιωμένων διαρροών. Διατηρούμε, λοιπόν, τις επιφυλάξεις μας για την ορθότητα των εικόνων και θα παρακολουθούμε στο εξής το νέο leakster στα πρώτα του βήματα (άλλωστε, από κάπου πρέπει να ξεκινήσει κανείς…).

samsung-galaxy-note-20-cad.jpg
Σύμφωνα με την πηγή, το Samsung Galaxy Note 20 δεν θα διαθέτει κυρτό panel όπως το προηγούμενο μοντέλο, αλλά η εταιρεία θα επιστρέψει ξανά σε flat οθόνη με οπή κεντρικά επάνω (Infinity-O). Στο πίσω μέρος διακρίνουμε ένα camera module με τέσσερις αισθητήρες που θυμίζει έντονα αυτό του Galaxy S20 Ultra, ενώ τα volume και power buttons έχουν επιστρέψει στη δεξιά πλευρά.
Να σημειωθεί, επίσης, ότι το κατάστημα Pigtou δίνει σαν μέγεθος οθόνης 6.7’’ αντί των 6.42’’ που ακούστηκε τελευταία, ενώ η θήκη για τη γραφίδα S Pen θα μεταφερθεί στην αριστερή πλευρά της συσκευής.
Το Samsung Galaxy Note 20 και το Galaxy Note 20 Plus λέγεται ότι θα παρουσιαστούν επίσημα σε online Unpacked event τον Αύγουστο.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment