Samsung Galaxy Tab S7+: Το νέο premium tablet θα διαθέτει οθόνη 12.4''

Samsung Galaxy Tab S7+: Το νέο premium tablet θα διαθέτει οθόνη 12.4''
Το κατάστημα Pigtou συνεργάζεται και πάλι με τον Onleaks για να αποκαλύψει τις πρώτες εικόνες του Samsung Galaxy Tab S7+, μαζί με ορισμένα από τα τεχνικά χαρακτηριστικά του. Το νέο premium tablet της εταιρείας αναμένεται με πολύ μεγάλη οθόνη, λεπτό σχεδιασμό και υποστήριξη της γραφίδας S Pen, αποτυπώνοντας ξεκάθαρα τη διάθεση της εταιρείας να ανταγωνιστεί τα iPad Pro και Microsoft Surface.
Πιο αναλυτικά, το Samsung Galaxy Tab S7+ αναμένεται με οθόνη 12.4’’ και ρυθμό ανανέωσης εικόνας 120Hz, δύο κάμερες στο πίσω μέρος σε οβάλ camera module με μια πιθανότητα ο ένας αισθητήρας να είναι LiDAR για ενίσχυση των λειτουργιών επαυξημένης πραγματικότητας (AR), εμπρόσθια κάμερα στο πλαϊνό bezel ώστε να το κρατάς σε landscape mode, ενώ η μπαταρία του θα έχει χωρητικότητα 9800mAh. Παρά τη μεγάλη μπαταρία, το πάχος του tablet δεν θα ξεπερνά τα 6.9mm (συμπεριλαμβάνεται στη μέτρηση το camera module).
Με τις διαρροές να αυξάνονται τις τελευταίες ημέρες, υποθέτουμε ότι τα Samsung Galaxy Tab S7+ και Galaxy Tab S7 θα ανακοινωθούν επίσημα σχετικά σύντομα.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment