Motorola One Fusion Plus: Νέα, οικονομική πρόταση με Snapdragon 730

Παρά τη φετινή προσπάθεια της Motorola να επιστρέψει στις ναυαρχίδες, η εταιρεία έχει κερδίσει το καταναλωτικό κοινό τα τελευταία χρόνια με ποιοτικές προτάσεις στις πιο οικονομικές κατηγορίες. Σε αυτά τα χνάρια βαδίζει και η νέα συσκευή, Motorola One Fusion Plus.
Το One Fusion Plus έρχεται εξοπλισμένο με τον Snapdragon 730, συνοδευόμενος από 6GB μνήμης RAM και 128GB επεκτάσιμου αποθηκευτικού χώρου. Η μπαταρία της συσκευής ανέρχεται στα 5.000mAh, ενώ υποστηρίζει και γρήγορη φόρτιση στα 15W. Επίσης, όπως στα περισσότερα μοντέλα της εταιρείας, υπάρχει η θύρα ακουστικών 3.5mm.
Η οθόνη του One Fusion Plus είναι 6.5 ιντσών τεχνολογίας IPS LCD και ανάλυσης FHD+ χωρίς οπή ή notch, καθώς επίσης και με υποστήριξη περιεχομένου HDR10. Τα bezel περιμετρικά είναι αρκετά περιορισμένα, ενώ στο κάτω μέρος υπάρχει ένα μικρό chin, κάτι που έχουμε συνηθίσει πλέον στα οικονομικά μοντέλα. Από τις φωτογραφίες, η συσκευή φαίνεται να έχει γυαλιστερό πλαστικό καπάκι στο πίσω μέρος, κάτι απολύτως ανεκτό στα 300 Ευρώ.
Το τετραπλό σύστημα κάμερας του One Fusion Plus αποτελείται από την κύρια κάμερα των 64MP, έναν ευρυγώνιο φακό 8MP, φακό 5MP για macro λήψεις και 2MP αισθητήρα βάθους. Η μπροστινή κάμερα των 16MP είναι κρυμμένη, με την εταιρεία να κάνει χρήση pop-up μηχανισμού. Ο αισθητήρας δαχτυλικού αποτυπώματος φαίνεται να βρίσκεται στο πίσω μέρος και συγκεκριμένα στο σήμα της Motorola.
Η συσκευή θα γίνει διαθέσιμη στης αγορές της Ευρωπαϊκής Ένωσης προς τα τέλη Ιουνίου, με την τιμή της να ανέρχεται στα 300 Ευρώ. Επίσης, θα υπάρχουν μόνο δύο χρωματικές επιλογές, οι Moonlight White και Twillight Blue. Από τις πληροφορίες απουσιάζουν οι αναφορές περί NFC και ασύρματης φόρτισης, χαρακτηριστικά που προς το παρόν δε γνωρίζουμε αν θα απουσιάζουν από το One Fusion Plus ή όχι.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment