Realme 5 5G: έρχεται σύντομα με Qualcomm Snapdragon 7ΧΧ SoC

Στο IFA 2019, η Qualcomm ανακοίνωσε τα σχέδιά της να φέρει νέους επεξεργαστές με υποστήριξη 5G στις σειρές Snapdragon 6ΧΧ και 7ΧΧ το 2020, προσφέροντας έτσι εμπειρία 5G στην μεσαία κατηγορία. Η εταιρεία ανέφερε επίσης ότι είχε ήδη στείλει δείγματα του νέου της επεξεργαστή στην σειρά Snapdragon 7ΧΧ στις πελάτες της και ότι η πρώτη συσκευή θα παρουσιαστεί μετά το 4ο τρίμηνο του τρέχοντος έτους. Αμέσως μετά την ανακοίνωση, η Realme επιβεβαίωσε ότι σύντομα θα ξεκινήσει ένα Realme 5 5G κινητό, που θα τροφοδοτείται από αυτόν τον επερχόμενο επεξεργαστή. Το κινητό θα βασίζεται στην σειρά Realme 5 όπως είπαμε, πιθανόν στο μοντέλο Realme XT με την 64MP κάμερα.
Realme 5 5G
Ενώ η ακριβής ημερομηνία έναρξης ή άλλες προδιαγραφές υλικού του τηλεφώνου δεν έχουν δοθεί ακόμα λέγεται ότι θα κυκλοφορήσει μαζί με την επόμενη έκδοση του Qualcomm AI Engine και Qualcomm Elite Gaming. Σε δήλωσή της, η Realme είπε: «Με την υιοθέτηση της σειράς Snapdragon 7ΧΧ, η οποία θα είναι πρώτες πλατφόρμες με ενσωματωμένο 5G, η Realme επιδεικνύει σαφώς τις δυνατότητές της να τολμά να προχωρά στην τεχνολογία. Στην επόμενη εποχή του 5G, η Realme είναι αφοσιωμένη στη συμβολή στην παγκόσμια ανάπτυξη των τεχνολογιών 5G, έτσι ώστε περισσότεροι καταναλωτές να μπορούν να επωφεληθούν από αυτές το συντομότερο δυνατόν».

Ο επικεφαλής της Realme India, Madhav Sheth επιβεβαίωσε τον Ιούνιο ότι η εταιρεία έχει σχέδια να φέρει 5G smartphones φέτος στην αγορά. Σημείωσε επίσης ότι το Realme 5 5G θα είναι έτοιμο πριν τα τηλεπικοινωνιακά δίκτυα στην Ινδία αρχίσουν να προσφέρουν υπηρεσίες δικτύου 5G. Εκτός από την Realme, και άλλες μάρκες, συμπεριλαμβανομένων των Motorola, HMD Global, LG, Oppo, Vivo, Redmi και Xiaomi, ανακοίνωσαν ότι θα χρησιμοποιήσουν το νέον επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 7ΧΧ για τα κινητά τους στο μέλλον.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment