Google Maps: Ξεκίνησαν οι δοκιμές του incognito mode και του eye free

Google Maps Incognito Eye Free
Το Google Maps έχει πάρει αρκετές σημαντικές αναβαθμίσεις κατά τη διάρκεια του 2019 αλλά σύμφωνα με το Android Police και το XDA Developers η εταιρεία ετοιμάζει δύο ακόμη σημαντικές προσθήκες στην υπηρεσία.
Αρχικά, όπως είχαμε αναφέρει και στο παρελθόν, η εταιρεία δοκιμάζει τη λειτουργία incognito για το Google Maps, στην οποία δεν θα καταγράφεται το ιστορικό περιήγησης μας, δεν θα ενημερώνεται το ιστορικό τοποθεσιών μας, ούτε θα χρησιμοποιούνται τα δεδομένα μας για να εξατομικευτει η εμπειρία μας στην υπηρεσία.
Coming soon to @googlemaps, when you turn on Incognito mode in Maps, your activity—like the places you search or get directions to—won’t be saved to your Google Account. Just tap from your profile picture to easily turn it on or off.

292 άτομα συζητούν σχετικά με αυτό
Το χαρακτηριστικό αυτό είναι διαθέσιμο στους beta testers και όπως είχε δείξει παλαιότερα η εταιρεία μπορούμε να το βρούμε αν πατήσουμε στην φωτογραφία του προφίλ μας στο Google Maps. Αν βρισκόμαστε σε υπολογιστή χρειάζεται απλά να χρησιμοποιήσουμε την incognito λειτουργία του browser.

Το δεύτερο χαρακτηριστικό λέγεται Eyes Free και προσφέρει μεγαλύτερη και πιο συχνή καθοδήγηση έτσι ώστε οι χρήστες να μην χρειάζεται να κοιτούν συνεχώς στην οθόνη όταν προχωράνε. Σύμφωνα με το XDA ο λόγος που η Google εργάζεται σε αυτό το χαρακτηριστικό είναι οι αυξημένες αναφορές ότι οι χρήστες εμπλέκονται συχνά σε ατυχήματα.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment