Budgets smartphones για το νέο έτος

Motorola G8 Plus Official
Η Moto G είναι μία σειρά της εταιρείας που αποτελείται από budget smartphones. Παραμένοντας πιστή στην παράδοση και διατηρώντας τα πρότυπα της σειράς, η Motorola παρουσίασε σήμερα το Motorola G8 Plus, το οποίο δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τα υπόλοιπα mid-range smartphones που κυκλοφόρησαν φέτος. Επιπλέον, η εταιρεία παρουσίασε τα Motorola G8 Play και Motorola E6 Play.
Χαρακτηριστικά
Το Moto G8 Plus έχει 6,3 ιντσών LTPS IPS LCD οθόνη με αναλογία 19:9 και ανάλυση 2.280×1.080 pixels. Στο εσωτερικό του smartphone θα βρούμε τον Snapdragon 665 με την Adreno 610, 4GB μνήμη RAM και 64GB εσωτερικό χώρο αποθήκευσης.
Σε επίπεδο καμερών, το Motorola G8 Plus έχει τρεις πίσω κάμερες με την κύρια να έχει αισθητήρα 48MP, η δευτερεύουσα είναι ένας αισθητήρας βάθους 8MP, και η τρίτη μία ultrawide action κάμερα 16MP. Όσον αφορά τη selfie, αυτή έχει αισθητήρα 25MP με διάφραγμα f/2.0.
Motorola G8 Plus Official
Κατά τα άλλα, το Moto G8 Plus έχει μπαταρία 4.000mAh η οποία υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση 15W, τρέχει Android 9 Pie, διαθέτει κλασική θύρα ακουστικών, αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων στην πίσω πλευρά, και USB type-C.
Τιμή και διαθεσιμότητα
Το Motorola G8 Plus θα κυκλοφορήσει στις 28 Οκτωβρίου και θα είναι διαθέσιμο για αγορά στο Amazon και άλλες αντίστοιχες ιστοσελίδες. Η τιμή του smartphone είναι 280 ευρώ.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment