Samsung Galaxy A70s: διέρρευσε το manual με σχέδια και χαρακτηριστικά!

Το Samsung Galaxy A70s, για το οποίο ακούμε εδώ και δυο μήνες, αναμένεται να κυκλοφορήσει επίσημα τον Οκτώβριο. Η Samsung από την μεριά της δεν έχει κάνει κάποιο σχόλιο σχετικά με το Galaxy A70, αλλά έχει ανεβάσει το εγχειρίδιο χρήσης στη σελίδα υποστήριξης της Samsung Ινδίας, όπου μπορούμε να δούμε τα σχέδια του τηλεφώνου, τα οποία αποκαλύπτουν ότι θα διαθέτει παρόμοιο σχέδιο με το Galaxy A70.
Μπροστά θα διαθέτει εγκοπή σταγόνας νερού με τον αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων να βρίσκεται κάτω από την οθόνη. Στο πίσω μέρος θα υπάρχει κάθετη διάταξη τριών καμερών στην πάνω αριστερή γωνία.
Τα κουμπιά του Samsung Galaxy A70s θα βρίσκονται στην δεξιά πλευρά, ενώ το SIM tray και η θύρα microSD στην αριστερή πλευρά. Στο κάτω μέρος θα υπάρχει η θύρα φόρτισης USB Type-C μαζί με το ηχείο, το κύριο μικρόφωνο αλλά και η θύρα για το ακουστικό. Το δεύτερο μικρόφωνο με ακύρωση θορύβου θα βρίσκεται στο πάνω μέρος.


Το εγχειρίδιο χρήσης επιβεβαιώνει μερικά ακόμα χαρακτηριστικά του Galaxy A70s, όπως υποστηρίξει Dolby Atmos, Digital Wellbeing αλλά και χειρονομίες πλήρους οθόνης. Επίσης αν οι φήμες βγουν αληθινές, το A70s θα είναι απλά ένα A70 αλλά με κύρια κάμερα 64MP. Η ημερομηνία κυκλοφορίας αναμένεται σύντομα από την Samsung.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment