Google Pixel 4 XL: Face Unlock και φινίρισμα αποκαλύπτονται

Η Google θα αποκαλύψει τα Pixel 4 και Pixel 4 XL στην Νέα Υόρκη στις 15 Οκτωβρίου ωστόσο τα smartphone της εταιρείας έχουν αποκαλυφθεί πλήρως οπότε τώρα έχει μείνει μόνο η επιβεβαίωση.
Τις προηγούμενες μέρες σε ένα hands-on αποκαλύφθηκαν μερικές νέες πληροφορίες για το Pixel 4 XL όπως το φινίρισμα της πλάτης, μία πιθανή Face Unlock λειτουργία, το Motion Sense και η απουσία του fingerprint scanner.
Φινίρισμα Πλάτης
Σύμφωνα με την πηγή, η πλάτη του Google Pixel 4 XL είναι matte αντί για glossy όπως στα προηγούμενα Pixel smartphone. Αυτή η αλλαγή θα μπορούσε να ενσωματωθεί και στο μικρότερο Pixel 4 smartphone ωστόσο αυτό δεν μπορεί να επιβεβαιωθεί.
Face Unlock
Το Face Unlock είναι μία νέα λειτουργία που θα δούμε με την κυκλοφορία των δύο smartphone. Η λειτουργία θα μοιάζει με αυτήν της Apple και του Face ID και δεν θα είναι τόσο απλή όσο άλλες face unlock λειτουργίες που απλά βασίζονται στο ξεκλείδωμα με βάση μία φωτογραφία. Το σύστημα όπως φαίνεται θα λειτουργεί το ίδιο καλά και σε πιο σκοτεινό περιβάλλον ωστόσο η λειτουργία δεν θα μπορεί να ξεκλειδώσει το τηλέφωνο αν δεν κοιτάτε κατευθείαν στον αισθητήρα.
Fingerprint Scanner
Από το smartphone θα λείπει το fingerprint scanner. Αυτό δεν σημαίνει ότι η βιομετρική ταυτοποίηση θα τοποθετηθεί κάτω από την οθόνη. Στην πραγματικότητα η λειτουργία θα απουσιάζει παντελώς οπότε ο χρήστης θα πρέπει να χρησιμοποιήσει το Face Unlock ή οποιονδήποτε άλλο τρόπο ξεκλειδώματος.
Motion Sense
Τέλος, το Motion Sense ουσιαστικά είναι μία λειτουργία η οποία επιτρέπει την εκτέλεση εντολών με την χρήση κινήσεων οι οποίες διαβάζονται από το Project Soli radar. Αυτή η λειτουργία δεν ήταν διαθέσιμη στο pre-release unit χρώματος άσπρου.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment