3 μοντέλα Galaxy S11 και μία νέα foldable συσκευή…

Την Δευτέρα ο Ice Universe έκανε μία δημοσίευση στο Twitter υποστηρίζοντας ότι όσοι θέλουν μία επαναστατική κάμερα θα πρέπει να περιμένουν μέχρι την κυκλοφορία της Galaxy S11 σειράς. Σήμερα, σύμφωνα με σημαντικές πληροφορίες που απέσπασε μία πηγή, το Galaxy S11 με κωδική ονομασία Picasso θα έχει τρία μοντέλα με αριθμό SM-G981, SM-G986 και SM-G988.
Και τα τρία τηλέφωνα σύμφωνα με την πηγή θα υποστηρίζουν το 5G. Δεν γνωρίζουμε αν το 5G θα είναι ενσωματωμένο όμως στο SoC ή αν θα χρησιμοποιηθεί κάποιο εξωτερικό modem. Πιθανόν η Samsung να κυκλοφορήσει και άλλες εκδόσεις των S11 οι οποίες δεν θα υποστηρίζουν μέχρι το 4G LTE.
Αυτό ουσιαστικά σημαίνει ότι ο Νοτιοκορεάτικος κολοσσός θα φέρει στην αγορά τουλάχιστον έξι διαδόχους της S10 σειράς υπό την προϋπόθεση ότι η αγορά θα γνωρίσει τα S11e, S11 και S11+. Το Galaxy S11 ίσως είναι το πρώτο τηλέφωνο του 2020 το οποίο θα ενσωματώνει τον Snapdragon 865 που θα αποκαλυφθεί τέλος του έτος και ίσως έχει επεκτεινώμενη εύκαμπτη οθόνη.
Επιπλέον, το MySmartPrice εντόπισε ένα νέο model number, SM-F700F το οποίο μοιάζει με τον αριθμό μοντέλου του Galaxy Fold (SM-F900F). Άρα μήπως η Samsung σκοπεύει να φέρει στην αγορά μία φθηνότερη έκδοση του πρώτου αναδιπλούμενου τηλεφώνου της; Αυτή είναι μία ερώτηση στην οποία δεν μπορούμε να απαντήσουμε με βεβαιότητα.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment