Xiaomi Redmi 6 Pro με SD 625, AI camera, αναλογία οθόνης 19:9

Η Xiaomi πρόσφατα ανακοίνωσε τα Redmi 6 και Redmi 6A ενώ φαίνεται πως σειρά παίρνει το Redmi 6 Pro μιας και εμφανίστηκε poster που αποκαλύπτει χαρακτηριστικά σχετικά με αυτό το νέο smartphone της Κινεζικής εταιρείας. Η ανάρτηση του poster στο Weibo έχει άρωμα Παγκοσμίου Κυπέλλου αφού τα χαρακτηριστικά του Redmi 6 Pro είναι παρατεταγμένα σε σχηματισμό ποδοσφαιρικού συστήματος δίνοντας έναν πρωτότυπο τόνο στην παρουσίασή τους. 
Πιο συγκεκριμένα, το Redmi 6 Pro φαίνεται πως θα διαθέτει αναλογία οθόνης 19:9, κάτι που σημαίνει πως θα διαθέτει οθόνη με notch, κάνοντάς το να είναι το πρώτο της σειράς Redmi που διαθέτει το χαρακτηριστικό αυτό. 
Επιπλέον, το Redmi 6 Pro θα διαθέτει AI χαρακτηριστικά σχετικά ενδεχομένως με τις κάμερες της συσκευής, ενώ στην “καρδιά” της θα βρούμε το Snapdragon 625, ο οποίος μπορεί να είναι παλιός και να υπάρχει σε πάρα πολλά smartphone, αλλά είναι αξιόπιστος, οικονομικός και με χαμηλή κατανάλωση ενέργειας, την οποία θα τη δίνει η μπαταρία των 4000mAh, όπως αποκαλύπτει και το poster. 
Τέλος, εμφανίστηκαν δύο πραγματικές φωτογραφίες που πιστεύεται πως απεικονίζουν το Redmi 6 Pro το οποίο διαθέτει notch, κάτι το οποίο αναμένεται να ενοχλήσει τους περισσότερους καταναλωτές. Στα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά, η συσκευή θα ενσωματώνει διπλή κάμερα με τον κύριο φακό να έχει ανάλυση 12MP, καθώς και 5 megapixel selfie κάμερα, ενώ οι εκδόσεις αναφορικά με τις επιλογές της μνήμης RAM και του χώρου αποθήκευσης θα είναι 2GB/16GB, 3GB/32GB και 4GB/64GB.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment