Η Microsoft με σειρά Android smartphones;

Εργαζόμενος σε Microsoft Store αναφέρθηκε, κατά τη διάρκεια chat με καταναλωτή, στο ότι η Microsoft ετοιμάζει μια νέα σειρά Android smartphone. Μια κίνηση που εφόσον αποδειχθεί αληθινή αναμένεται να προκαλέσει αίσθηση. Η Microsoft διαθέτει εφαρμογές οι οποίες “τρέχουν” σε iOS και Android smartphones και δίνουν τη δυνατότητα για αγορές εσωτερικά των εφαρμογών για το ξεκλείδωμα επιπλέον χαρακτηριστικών και άλλων δυνατοτήτων. 
Το να δούμε συσκευές της Microsoft με λειτουργικό Android θα ήταν μια λογική κίνηση και μια νέα προσπάθεια της Microsoft μετά το ναυάγιο των Lumia smartphone. Κατά τη διάρκεια της συνομιλίας, ο καταναλωτής ρωτάει τον εργαζόμενο στο Microsoft Store σχετικά με την πιθανότητα να επανέλθουν οι Lumia συσκευές στην αγορά και τον εργαζόμενο να απαντάει πως οι μηχανικοί λογισμικού της εταιρείας εργάζονται επάνω σε νέα μοντέλα smartphone. 
Στη συνέχεια, γίνεται ξεκάθαρο πως δεν πρόκειται για κάποια νέα Windows phone αλλά για μια νέα έκδοση Microsoft smartphones και μια εντελώς νέα προσθήκη, τονίζοντας πως θα διαθέτουν λειτουργικό σύστημα Android, δηλώνοντας σίγουρος για αυτό χωρίς να υπάρχει κάποια άλλη πληροφορία. Παρ’ όλα αυτά, θα πρέπει να σκεφτούμε πως ο συγκεκριμένος εργαζόμενος μπορεί κάτι να άκουσε από κάπου, μιας και συχνά οι εργαζόμενοι στα καταστήματα είναι οι τελευταίοι που μαθαίνουν σχετικά με τα νέα προϊόντα μιας εταιρείας. Δεν αποκλείεται κάποια στιγμή να δούμε ένα Microsoft Android smartphone και θα καταλήξουμε σε συμπεράσματα όταν και αν ανακοινωθεί κάτι επίσημα από την ίδια τη Microsoft.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment