Hisense H11. οθόνη 5,99'' 18:9, οκταπύρηνο επεξεργαστή και μπαταρία 3400 mAh

Το Hisense H11 είναι ένα μοντέλο smartphone με ξεχωριστές δυνατότητες που έχει κάνει αισθητή την παρουσία του από τη στιγμή που κυκλοφόρησε. Έρχεται με IPS οθόνη 5,99 ιντσών με αναλογία 18:9 και ανάλυση 1440x720 pixels που διαθέτει 78% αναλογία οθόνης και συσκευής. Ο σχεδιασμός του πολύ λεπτού και εκλεπτυσμένου πλαισίου της συσκευής σε συνδυασμό με την καθαρότητα και την ευκρίνεια της HD οθόνης χαρίζουν απολαυστική εμπειρία!
Το Hisense H11 ενσωματώνει ακόμη οκταπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 430 , 3GB RAM32GB αποθηκευτικού χώρου επεκτάσιμου μέσω καρτών microSD, κάμερες 16+12MP, αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων και μπαταρία 3400 mAh.
Hisense H11-3
Έρχεται με το λειτουργικό σύστημα Android 7.1.2 Nougat ενώ είναι διαθέσιμο σε μαύρο χρώμα. Πάντα προσανατολισμένη για την καλύτερη εξυπηρέτηση του ανθρώπου, η Hisense πλαισιώνει τον απόλυτα μοναδικό σχεδιασμό του H11 και χαρίζει μοναδική αίσθηση εμπειρίας μέσα από λειτουργίες όπως Αισθητήρα Φωτός βάση του περιβάλλοντος, Αισθητήρα Εγγύτητας, Επιταχυνσιόμετρο, Double click δυνατότητα για λειτουργία αφύπνισης και καλύπτει σημαντικές ανάγκες που σας λύνουν τα χέρια όπως είναι η  Δυνατότητα Λειτουργίας ακόμα και με χρήση γαντιών ή υγρά χέρια!
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment