Τo Honor 7S είναι από τις πιο "VfM" συσκευές

Το Honor 7S παρουσιάστηκε από την εταιρεία πριν λίγο καιρό και ουσιαστικά θέλει να προσφέρει premium χαρακτηριστικά και ένα ελκυστικό design, σε προσιτή τιμή για όλους.
Τα διαθέσιμα χρώματά του είναι το μαύρο, το μπλέ και το χρυσό, με κύρια εξωτερικά του χαρακτηριστικά τις κυρτές ακμές της πλάτης του, τη widescreen οθόνη και τα μικρά, αλλά ταυτόχρονα βολικά, bezels. Η FullView οθόνη έχει διαγώνιο 5,45" με 18,5:9 aspect ratio και σε συνδυασμό με την κατασκευή και το συνολικό μέγεθος της συσκευής, προσφέρει άνετη χρήση με το ένα αλλά και με τα δύο χέρια, με μειωμένες πιθανότητες να σας "γλιστρήσει" και να πέσει... το grip είναι αρκετό.
Δέχεται 2 κάρτες SIM αλλά και microSD για επέκταση του αποθηκευτικού χώρου του έως και 256GB επιπλέον. Η μπαταρία του έχει χωρητικότητα 3.020mAh και χάρη στη λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας, αλλά και τις μικρές απαιτήσεις του hardware, προσφέρει άνετα μια μέρα χρήσης και έως 9 μέρες αναμονής, σύμφωνα με την ίδια την εταιρεία, ακόμη και με δύο SIM σε λειτουργία.


Ένα από τα χαρακτηριστικά που δε θα βρείτε σε άλλες συσκευές της αγοράς, είναι το "Smart Receiver". Ουσιαστικά μπορεί να ενισχύσει τον ήχο του ακουστικού πέρα από τα μέγιστα, προκαθορισμένα όρια, όταν η συσκευή αντιλαμβάνεται πως βρίσκεστε σε πολύ θορυβώδες περιβάλλον (π.χ. σε ένα club, στο γήπεδο ή μια συναυλία) και δε μπορείτε να ακούσετε το συνομιλητή σας. Η λειτουργία ενεργοποιείται πατώντας συνεχόμενα το volume up πλήκτρο ακόμα και αν η μέγιστη ένταση έχει επιτευχθεί. 

Όσο για τις φωτογραφικές δυνατότητές του, το Honor 7S έχει μια selfie κάμερα με αισθητήρα 5MP, η οποία διαθέτει δικό της soft LED φλας, για λήψεις σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, ενώ μπορείτε να ρυθμίσετε και την ένταση αυτού "με το χέρι", ή να της επιτρέψετε να ρυθμίζετε αυτόματα, ανάλογα με το περιβάλλον. Η κύρια κάμερα της συσκευής έχει αισθητήρα 13MP και μπορεί να κάνει λήψη FullHD video, με ταχύτατη εστίαση αλλά καιι 10 διαφορετικά εφέ τα οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment