LG V40: με 5 κάμερες και 3D Face ID

Το περασμένο έτος η LG έκανε μια μεγάλη αλλαγή όσον αφορά τη premium σειρά V τηλεφώνων της. Σε αντίθεση με τα μοντέλα V10 και V20 με τα οποία πειραματίστηκαν με μεταλλικό σχεδιασμό, αφαιρούμενες μπαταρίες και δευτερεύουσες οθόνες, το V30 ήρθε με ένα γυάλινο οπίσθιο κάλυμμα, απίστευτα λεπτά bezels και οθόνη POLED από την ίδια την LG. Για φέτος πιστεύουμε ότι το LG V40 θα έχει πολλές ομοιότητες με τον προκάτοχό του και το πρόσφατα ανακοινωθέν LG V35 και πως οι διαφορές του θα επικεντρώνονται σε άλλα βασικά σημεία. Σύμφωνα με πληροφορίες του Android Police που υποστηρίζει ότι προέρχονται από αξιόπιστη πηγή που γνωρίζει πολύ καλά την εξέλιξη του V40, η συσκευή θα κυκλοφορήσει με πέντε κάμερες συνολικά. 
Χωρίς να είναι ξεκάθαρο το τι ακριβώς θα κάνουν όλες αυτές οι κάμερες, τουλάχιστον η μια από τις δύο που θα βρίσκονται στο εμπρόσθιο μέρος ( ή ενδεχομένως και οι δύο) θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να ξεκλειδώνει το τηλέφωνο με αναγνώριση προσώπου. Με βάση τη διαμόρφωση εγκατάστασης, όπως την περιέγραψε η πηγή στους ιθύνοντες του παραπάνω site, φαίνεται ότι είναι πιο πιθανό να χρησιμοποιούνται ταυτόχρονα και οι δύο κάμερες, κάτι που επιτρέπει την καταγραφή μιας 3D χαρτογράφησης του προσώπου μας, αλλά δεν μπορούν να είναι σίγουροι για αυτό. Η τριπλή κάμερα στο πίσω μέρος – μία διαμόρφωση που έχουμε δει μέχρι στιγμής μόνο στο P20 Pro της Huawei – περιλαμβάνει έναν τυπικό φακό, τον υπερευρυγώνιο φακό που χρησιμοποιεί η LG στις ναυαρχίδες της και έναν τρίτο αισθητήρα για έναν απροσδιόριστο ακόμη σκοπό. Αυτός θα μπορούσε να είναι ένας φακός με διευρυμένο οπτικό ζουμ, ή θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για εφέ bokeh και για βάθος πεδίου. Είτε έτσι είτε αλλιώς, προσθέτοντάς τα όλα μαζί, έχουμε ένα τηλέφωνο με πέντε κάμερες. 
Αυτό θα είναι και το πρώτο premium smartphone που θα συσκευάζει τόσους πολλούς αισθητήρες. Σύμφωνα πάντα με την πηγή, το τηλέφωνό θα διαθέτει οθόνη με εγκοπή (την οποία, όπως στο G7, μπορείτε να την κρύψετε) και ένα design που θα μοιάζει ουσιαστικά με ένα αναβαθμισμένο G7. Με δεδομένο ότι το G7 δεν είναι καθόλου άσχημο τηλέφωνο, είναι λογικό να πούμε ότι το LG V40 θα είναι ένα super premium smartphone. Η συσκευή θα τροφοδοτείται φυσικά από το κορυφαίο SoC Snapdragon 845 της Qualcomm. Το Quad DAC της LG είναι παρών και λογικά θα είναι αναβαθμισμένο, ενώ θα υπάρχει κι ένα ειδικό πλήκτρο για το Google Assistant δίπλα στο διακόπτη ήχου. Ο αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων θα παραμείνει στο πίσω μέρος.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment