Microsoft Surface Go: Ανακοινώθηκε επίσημα

Η Microsoft ανακοίνωσε σήμερα το Surface Go που είναι η φθηνότερη Surface συσκευή που έχει κυκλοφορήσει στην αγορά. Το Surface Go έρχεται με οθόνη 10 ιντσών και καταφθάνει με μια ελκυστική αρχική τιμή $ 399.
Το Surface Go που διαθέτει ενσωματωμένο kickstand μοιάζει με μια μικρότερη έκδοση του Surface Pro. Η οθόνη αφής διαγωνίου 10 ιντσών φέρει αναλογία διαστάσεων 3:2 και ανάλυση 1800 x 1200 pixel. Η κάμερα που βρίσκεται στο εμπρόσθιο μέρος του Surface Go υποστηρίζει ξεκλείδωμα με αναγνώριση προσώπου. Η συσκευή είναι εφοδιασμένη με Surface Connector για τη σύνδεση ενός φορτιστή καθώς και για τη σύνδεσή της με μια βάση σύνδεσης για υπολογιστές. Είναι επίσης εξοπλισμένο με θύρα USB-C 3.1. Το βάρος της συσκευής είναι περίπου 520 γραμμάρια.
Το Surface Go έρχεται με προεγκατεστημένα τα Windows 10. Το υβριδικό 2 σε 1 laptop – tablet τροφοδοτείται από έναν Intel Pentium Gold 4415Y  7ης γενιάς επεξεργαστή. Οι παραλλαγές των 4 GB και των 6 GB RAM της συσκευής διαθέτουν αποθηκευτικό χώρο των 64 GB και των 128 GB, αντίστοιχα. Η ακριβής χωρητικότητα της μπαταρίας του Surface Go δεν έχει αποκαλυφθεί ακόμη. Η Microsoft πάντως ισχυρίζεται ότι η συσκευή μπορεί να παραμείνει ενεργή έως και 9 ώρες με μία μόνο φόρτιση.

Οι προαναφερθείσες παραλλαγές της 2 σε 1 συσκευής της Microsoft υποστηρίζουν μόνο σύνδεση Wi-Fi. Ο τεχνολογικός γίγαντας επιβεβαίωσε ότι θα κυκλοφορήσει κι ένα μοντέλο με LTE συνδεσιμότητα αργότερα αυτό το έτος.
Το βασικό μοντέλο που περιλαμβάνει 4 GB RAM και 64 GB eMMC έρχεται στην τιμή των $ 399. Η υψηλότερη έκδοση που διαθέτει 8 GB RAM και 128 GB SSD κοστίζει $ 549.
Μερικά από τα εξαρτήματα που θα είναι διαθέσιμα για το Surface Go περιλαμβάνουν Type Cover (κάλυμμα με πληκτρολόγιο) σε μαύρο χρώμα αξίας $ 99, Signature Type Cover σε κόκκινο, μπλε και ασήμι με τιμή $ 129, Surface ποντίκι με $ 34 και Surface Pen στη τιμή των $ 99.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment