Huawei: Ετοιμάζει gaming αλλά και foldable smartphone

Οι πληροφορίες θέλουν τη Huawei να ετοιμάζει μερικές πολύ σημαντικές ανακοινώσεις για την εταιρεία μέσα στους ερχόμενους δώδεκα μήνες.
Η κινεζική εταιρεία, που ανακοίνωσε πρόσφατα τα σχέδιά της για 5G συσκευές μέσα στο 2019, αλλά και την πολύ ενδιαφέρουσα τεχνολογία GPU Turbo, τώρα παρουσιάζει τα σχέδιά της για ένα gaming phone. Θα εκμεταλλεύεται το εν λόγω software και θα κυκλοφορήσει στα τέλη του χρόνου, χωρίς, βέβαια, ακόμη να γνωρίζουμε τα τεχνικά του χαρακτηριστικά.
Περνώντας τώρα στην επόμενη χρονιά, η εταιρεία ήδη επιβεβαιώνει -πέρα από τις 5G συσκευέςπου θα δούμε γύρω στον Ιούνιο- τα πλάνα της να ανταγωνιστεί τη Samsung με ένα foldableμοντέλο. Δεν έχουμε ακόμη το χρονοδιάγραμμα ανακοίνωσης, ωστόσο, λαμβάνοντας υπόψη ότι θα δούμε την πρόταση της Samsung γύρω στο Φεβρουάριο, η συσκευή της Huawei θα πρέπει να αναμένεται περίπου την ίδια περίοδο. Πάντως, από την εταιρεία δεν επιβεβαιώνουν το ενδεχόμενο συσκευής με pop-out modules, κάτι που φαίνεται να ακολουθείται το τελευταίο διάστημα από Κινέζους κατασκευαστές.
Μαζί με αυτές τις ανακοινώσεις, αναμένουμε ακόμη από τη Huawei ένα λανσάρισμα το φθινόπωρο για τα Mate 20 series αλλά και τα P30 series μέσα στο πρώτο μισό του 2019.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment