LG V30: Έρχεται με P-OLED οθόνη 6 ιντσών!

Η LG χρησιμοποιεί LCD οθόνες για τα κινητά της εδώ και αρκετό καιρό. Όχι αυτό δεν είναι κακό, μιας και οι οθόνες που έχουμε δει μέχρι σήμερα ήταν αξιόλογες, αλλά όπως και να το κάνουμε ο ανταγωνισμός – λέγε με Samsung- έχει κάνει εξαιρετική δουλειά με τις AMOLED.
 Τώρα η LG ανακοίνωσε ότι το επερχόμενο V30 θα χρησιμοποιεί οθόνη OLED, την πρώτη οθόνη αυτής της τεχνολογίας από το 2015 και το G Flex2! Αυτή ήταν μια μάλλον αναμενόμενη κίνηση, και θα λέγαμε ότι και πολύ άργησε η LG με δεδομένη την τεχνογνωσία της σε κορυφαίες OLED τηλεοράσεις. Η LG ανακοίνωσε και μερικές ακόμη λεπτομέρειες για την οθόνη και την τεχνολογία της, έτσι γνωρίζουμε ότι θα είναι μια plastic OLED (P-OLED), κάτι που σημαίνει ότι τα pixels θα ενσωματώνονται επάνω σε ένα πλαστικό υπόστρωμα για μεγαλύτερη αντοχή, ενώ θα διαθέτει και προστασία Gorilla Glass.
 Σύμφωνα πάντα με την LG η οθόνη αυτή θα προσφέρει εξαιρετική ευκρίνεια και contrast ενώ θα μπορεί να αναπαράγει με ακρίβεια το 148% του sRGB και το 108% του DCI-P3! Η οθόνη θα έχει διαγώνιο 6 ιντσών και 18:9 aspect ratio, κυρτές γωνίες και τα bezels επάνω και κάτω θα είναι μειωμένα κατά 20% και 50% αντίστοιχα. Τα χαρακτηριστικά αυτά ακούγονται εντυπωσιακά, και περιμένουμε με ανυπομονησία να δούμε την νέα συσκευή η οποία όπως φαίνεται θα κάνει το «ντεμπούτο» της στην έκθεση IFA 2017 στο Βερολίνο.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment