Lenovo Golden Warrior S8. Ο χρυσός πολεμιστής

Οι πρώτες πληροφορίες για το νέο smartphone της Lenovo, έχουν ήδη αρχίσει να βγαίνουν στην επιφάνεια από τους προμηθευτές κινητής τηλεφωνίας που ετοιμάζονται να λανσάρουν το smartphone στην αγορά. Το Golden Warrior S8 της Lenovo θα διαθέτει LTPS οθόνη 5.3 ιντσών ανάλυσης 1280x720 pixels με Gorilla Glass. Επιπλέον, στην καρδιά του Lenovo Golden Warrior S8 θα χτυπάει ένας τετραπύρηνος επεξεργαστής MediaTek στα 1.4GHz, ενώ παράλληλα θα συνοδεύεται από 2GB εσωτερικής μνήμης RAM και 16GB αποθηκευτικού χώρου, ο οποίος θα μπορεί να επεκταθεί μέσω κάρτας microSD.
Όσον αφορά, τις φωτογραφικές δυνατότητες του Golden Warrior S8, η οπίσθια κάμερα, αναμένεται να προσφέρει εξαιρετικά ποιοτικές φωτογραφίες ανάλυσης 13 megapixel με LED flash, ενώ στο μπροστινό τμήμα του θα φιγουράρει μία κάμερα που θα προσφέρει 5megapixels. Η νέα πρόταση της Lenovo θα είναι dual-sim και θα υποστηρίζει Wi-Fi και 3G, ενώ θα ζυγίζει περίπου 146 γραμμάρια. Κρίνοντας τα tech specs του, καθίσταται σαφές ότι το S8 της Lenovo θα διαθέτει μία σειρά από ποιοτικά χαρακτηριστικά που θα το φέρνουν σε πλεονεκτική θέση έναντι του ανταγωνισμού. Το μόνο αρνητικό είναι ότι το Golden Warrior S8 θα τρέχει το σχετικά παλιό OS Android 4.2 Jelly Bean.
Με βάση τα τελευταία δεδομένα, το νέο smartphone της Lenovo αναμένεται να κοστίζει περίπου200 δολάρια, καθιστώντας το μία πάρα πολύ ελκυστική πρόταση. Η Lenovo δεν έχει δώσει στη δημοσιότητα ακόμα την  ημερομηνία της επίσημης κυκλοφορίας του, όμως ελπίζουμε να το δούμε πολύ σύντομα και στη χώρα μας.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment