Samsung με το Android 4.4.3, πλησιάζει το 4.4.2 στα phablet

Εξακολουθούν να υπάρχουν αρκετές low-end και mid-range συσκευές της Samsung που περιμένουν με σειρά προτεραιότητας να λάβουν την ενημέρωση σε Android 4.4 KitKat και παρόλο που προϋπήρξε η πληροφορία ότι η εταιρία ασχολείται με την ολοκλήρωση των συγκεκριμένων updates ολοκληρώνοντας τις σχετικές δοκιμές, το SamMobile κατάφερε να «αλιεύσει» αποκλειστικά την πληροφορία ότι στα σχέδια της νοτιοκορεάτικης εταιρίας συγκαταλέγεται και η απευθείας αναβάθμιση ορισμένων της συσκευών σε Android 4.4.3.
Σε πρώτη φάση, γίνονται δοκιμές της νέας έκδοσης του Android στο μοντέλο Galaxy S5 (τόσο τα μοντέλα με chipset Exynos όσο και τα μοντέλα με Snapdragon) αλλά και στην LTE-A έκδοση του Galaxy S4 ( GT-I9506A).
Ωστόσο, το Android 4.4.3 για την ώρα δεν θα δοθεί προς κυκλοφορία σε καμία Samsung συσκευή, εφόσον αναμένεται το συνέδριο Google I/O όπου εκεί θα γίνει μια πρώτη επαφή με την επικείμενη έκδοση της Mobile πλατφόρμας της Google. To παράδοξο στο όλο ζήτημα είναι πως για συσκευές όπως το Galaxy S4-LTE-A στο οποίο δεν έχει εγκατασταθεί ακόμη η έκδοση Android 4.4.2, προβλέπεται η πιθανή παράκαμψη αυτής της ενημέρωσης, γιατί πολύ απλά ίσως να δεχτεί απευθείας την τελευταία έκδοση του Android.
Σε ότι αφορά τα μεγαλύτερα μοντέλα με οθόνες που υπερβαίνουν σε μέγεθος τις 5 ίντσες, όπως το Galaxy Grand 2 , Galaxy 5.8 Mega , και το Galaxy 6.3 Mega, λείαν συντόμως -όχι όμως νωρίτερα από τον μήνα Ιούνιο- θα αποκτήσουν το πολυπόθητο update σε Android 4.4.2. 
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment