Ανακοινώθηκε το Samsung Galaxy S5 Active από την AT&T

Το Samsung Galaxy S5 Active ανακοινώθηκε επίσημα για το δίκτυο της AT&T στις ΗΠΑ, ωστόσο η ανθεκτική ναυαρχίδα της εταιρείας αναμένεται σύντομα να ανακοινωθεί και για άλλες χώρες.
Το Galaxy S5 Active, σε αντίθεση με τον προκάτοχό του δεν φαίνεται να διαφέρει πολύ στο τομέα του εξοπλισμού από το "κανονικό" Galaxy S5. Έτσι διαθέτει την ίδια οθόνη Super AMOLED στις 5.1 ίντσες, την ίδια κάμερα -με τον αισθητήρα των 16 Megapixels- καθώς και τον αισθητήρα μέτρησης των παλμών της καρδιάς. Απουσιάζει ωστόσο ο αισθητήρας δαχτυλικών αποτυπωμάτων -λόγω των μηχανικών πλήκτρων που χρησιμοποιούνται.
Το Galaxy S5 Active είναι αδιάβροχο, όπως και το κανονικό S5 (καλύπτει τις ίδιες προδιαγραφές IP67, και επομένως μπορεί να αντέξει σε βάθος έως και 1 μέτρο για 30 περίπου λεπτά), ωστόσο είναι και "rugged" και επομένως αντέχει σε πτώσεις και σε κραδασμούς. Μία διαφορά, πέρα από το ανθεκτικό κέλυφος, είναι ότι η Samsung έχει προσαρμόσει ένα νέο πλήκτρο -ονομάζεται πλήκτρο ευκολίας- με τη βοήθεια του οποίου ο χρήστης μπορεί άμεσα να εκκινήσει το Activity Zone (εφαρμογές και πληροφορίες που αφορούν στο εξωτερικό περιβάλλον όπως μετρητή θερμοκρασίας, πίεσης, πυξίδα κ.ά).
Βασίζεται στο Qualcomm Snapdragon 801 SoC, με συχνότητα λειτουργίας 2.5GHz, έχει 2GB RAM, 16GB αποθηκευτικού χώρου και μπαταρία 2800mAh. Το smartphone είναι διαθέσιμο σε Camo Green, Titanium Grey και Ruby Red. Λογικά, περιμένουμε να ανακοινωθεί σύντομα και η "διεθνής" έκδοση του κινητού (το κόστος δεν αναμένεται να είναι διαφορετικό από αυτό του κανονικού Galaxy S5 αν και δεν μπορούμε να το επιβεβαιώσουμε για την ώρα).
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment