Samsung Galaxy Note 4, με Smart Fingerprint και Aqua Capture;

To Samsung Galaxy S5 είναι εδώ και λίγο καιρό στα καταστήματα και όπως είναι λογικό όλα τα βλέμματα έχουν στραφεί στο επερχόμενο Samsung Galaxy Note 4. Την Παρασκευή είδαμε ότι αναμένεται να παρουσιαστεί στις 3 Σεπτεμβρίου λίγο πριν την IFA 2014 στο Βερολίνο.
Σήμερα οι πληροφορίες λένε ότι η Samsung δοκιμάζει κάποια νέα features για το Samsung Galaxy Note 4 σε Samsung Galaxy S5 το οποίο τρέχει με Android 4.4.3. Ανάμεσα στα νέα χαρακτηριστικά είναι το «Swipe to launch Motion Launcher» το οποίο θα μπορούσε να είναι ένας τρόπος να ανοίξει η συσκευή και κάποιες λειτουργίες της όπως για παράδειγμα η κάμερα, με μια απλή κίνηση. Ένα ακόμη νέο feature που ίσως δούμε στο Samsung Galaxy Note 4, είναι το «Smart Fingerprint» το οποίο ίσως είναι ένας τρόπος να ανοίγουν συγκεκριμένες λειτουργίες της συσκευής μέσω του δαχτυλικού αποτυπώματος. Να θυμηθούμε ότι στο Samsung Galaxy S5, μπορείς να κάνεις Pay Pal πληρωμές μέσω του δαχτυλικού αποτυπώματος, ίσως με το «Smart Fingerprint» οι λειτουργίες αυτές να είναι ακόμη περισσότερες.
Τέλος, το «Aqua Capture» μπορεί να μοιάζει με το «Aqua Mode» του Samsung Galaxy S4 Active, το οποίο επιτρέπει τη λήψη φωτογραφιών και video κάτω από το νερό και το «Multi Network for Booster» ίσως είναι παρόμοιο με το «Download Booster» του Samsung Galaxy S5 το οποίο συνδυάζει Wi-Fi και mobile data network για πιο γρήγορο download μεγάλων αρχείων. Οι μέχρι τώρα πληροφορίες για το Samsung Galaxy Note 4 λένε ότι θα έχει 5.7 ιντσών οθόνη ανάλυσης 1440 x 2560 πράγμα που σημαίνει ότι η πυκνότητα σε pixels θα φτάνει στα 515ppi. Η οθόνη αναμένεται να είναι κυρτή YOUM OLED η οποία αγκαλιάζει τη συσκευή και θα είναι ως ένα σημείο εύκαμπτη.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment