ZTE Grands S II με οθόνη 5.5' ιντσών, Full HD και υποστήριξη φωνητικών εντολών

Νέο smartphone από τη ZTE η οποία προχώρησε στα αποκαλυπτήρια του Grand S II το οποίο αποτελεί το διάδοχο ενός από τα πιο δημοφιλή μοντέλα της κινεζικής εταιρείας. Το Grand S II διαθέτει οθόνη 5.5 ιντσών με Full HD ανάλυση και στο εσωτερικό βρίσκουμε το Snapdragon 800 με τετραπύρηνο επεξεργαστή στο 2.3 GHz με 16 GB αποθηκευτικό χώρο και μπαταρία χωρητικότητας 3.000 mAh.
Η κύρια κάμερα είναι στα 13mp ενώ η εμπρόσθια για βιντεοκλήσεις είναι στα 2mp. Στηρίζεται στο Android 4.3 Jelly Bean με μια σημαντική προσθήκη αφού για πρώτη φορά η ZTE ενσωματώνει υποστήριξη φωνητικών εντολών τις οποίες ο χρήστης μπορεί να χρησιμοποιήσει σε διάφορες καταστάσεις όπως για το ξεκλείδωμα της συσκευής, στη λήψη φωτογραφιών (συμπεριλαμβανομένου "selfies") αλλά και στο αυτοκίνητο.
Ειδικότερα για το αυτοκίνητο η τεχνολογία των φωνητικών εντολών με την ονομασία My Drive μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την απάντηση σε τηλεφωνικές κλήσεις, εκφώνηση μηνυμάτων και αναπαραγωγή μουσικής. Ενεργοποιώντας ο οδηγός τη λειτουργία "Do Not Disturb", του επιτρέπει να εστιάσει την προσοχή του στο δρόμο και οι εισερχόμενες κλήσεις αυτόματα να οδηγούνται στον αυτόματο τηλεφωνητή. Στο επίσημο δελτίο τύπου η ZTE δεν κάνει αναφορά για την ημερομηνία κυκλοφορίας του Grand S II η οποία πιθανόν να υπολογίζεται για τον προσεχή Μάρτιο, ενώ η τιμή διάθεσης παραμένει ακόμα άγνωστη.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment