Sony D6503, Με 3GB RAM και τετραπύρηνο 2.3GHz στις 4.9 ίντσες;

Σε συνέχεια των διαρροών σχετικά με τη νέα XPERIA συσκευή της Sony, νέα στοχεία έρχονται στο φως μέσα απο φωτογραφίες, δίνοντας μια πιο σαφή εικόνα της συσκευής που αποκαλύφθηκε πρόσφατα με την κωδική ονομασία D6503. Ο ίδιος χρήστης που έκανε την αποκάλυψη της συσκευής με τις πρώτες φωτογραφίες τις, κατάφερε αυτή τη φορά να δώσει στη δημοσιότητα φωτογραφίες από το νέο περιβάλλον χρήστη που σχεδίασε η Sony.
Όσον αφορά την έκδοση του λειτουργικού συστήματος της συσκευής, οι φήμες ανέφεραν ότι θα «τρέχει» το Android 4.4 Kitkat αλλά όπως δείχνουν οι φωτογραφίες φαίνεται πως έχουμε να κάνουμε με το Android 4.3 Jelly Bean, με τη Sony να έχει αλλάξει εμφανισιακά αλλά ελπίζουμε και λειτουργικά το launcher που εφοδιάζει όλες τις XPERIA συσκευές της.
Επιπλέον, αναφορικά με τα τεχνικά χαρακτηριστικά της συσκευής, οι πρώτες πληροφορίες είχαν αναφέρει το μέγεθος της οθόνης να ανέρχεται στις 5.2 ίντσες, αλλά από ότι φαίνεται στις φωτογραφίες, η οθόνη είναι μεγέθους 4.9 ιντσών ανάλυσης 1080p. Η συσκευή είναι εφοδιασμένη με τον Snapdragon 800 (MSM8974-A chipset) τετραπύρηνο και χρονισμένο στα 2.3GHz, με GPU το Adreno 330 και 3GB μνήμης RAM, ενώ η οπίσθια κάμερα είναι ανάλυσης 20.7 Megapixel και η εμπρόσθια ανάλυσης 2.1 Megapixel.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment