Lenovo ThinkPad 8, το πρώτο HiDPI Windows 8.1 mini tablet

Το νέο tablet της Lenovo ακούει στο όνομα ThinkPad 8 αποτελεί ήδη μία από τις καλύτερες επιλογές για την κατηγορία των mini tablets με Windows 8.1 Pro και οθόνη 8 ιντσών. Το νέο ThinkPad 8 είναι το πρώτο 8” tablet που διαθέτει ανάλυση οθόνης 1920×1200 και αποτελεί ένα από τα ιδιαίτερα θετικά χαρακτηριστικά του, αφού τόσο το Miix 2 όσο και τα υπόλοιπα 8-ιντσα Windows 8.1 tablets της αγοράς περιορίζονται στην κλασική ανάλυση 1280×800. Αν και δε φτάνει τη Retina Display του iPad Mini 2, ωστόσο αυτό δεν αποτελεί αποτρεπτικό παράγοντα αφού το ThinkPad 8 καταφέρνει να αποδώσει πλούσια χρώματα και γωνίες θέασης στον εκάστοτε κάτοχο.
Lenovo ThinkPad 8, το πρώτο Windows 8.1 mini tablet με μεγαλύτερη ανάλυση οθόνης 
Το Lenovo ThinkPad 8 διαθέτει τον τελευταίας γενιάς Intel Atom Z3770 επεξεργαστή με 2 GB μνήμη RAM και χωρητικότητα 32 GB που μπορεί να φτάσει έως τα 128 GB για το μεγαλύτερο μοντέλο. Αυτό σημαίνει τρέχει την κανονική έκδοση των Windows 8.1 και έτσι διασκέδαση και εργασία μπορούν να συνδυαστούν στο νέο ThinkPad 8 tablet της Lenovo.
LENOVO THINKPAD 8 ΜΕ ΑΝΑΛΥΣΗ 1920 X 1200 PIXELS ΚΑΙ WINDOWS 8.1 Το μικρό bezel αλλά και ο λεπτός σχεδιασμός του ThinkPad 8 tablet το καθιστούν ιδιαίτερα φορητό και άνετο στη χρήση όταν λείπετε από το σπίτι καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας προσφέροντας 8-10 ώρες αυτονομίας. Επίσης, οι θύρες USB 3.0 και micro-HDMI προσφέρουν ακόμη περισσότερες δυνατότητες συνδεσιμότητας με περιφερειακές συσκευές και οθόνες. Μάλιστα, σε συνδυασμό με την υψηλότερη ανάλυσης της 8.3” οθόνης το νέο ThinkPad 8 tablet μπορεί να συνδεθεί εύκολα και γρήγορα σε μία οθόνη ή τηλεόραση αυξάνοντας ακόμη περισσότερο την παραγωγικότητα σας. Το βάρος του tablet είναι μόλις 417 γραμμάρια και το πάχος του δε ξεπερνά τα 9 χιλιοστά. Το αλουμίνιο στο πίσω μέρος του ThinkPad 8 tablet προσδίδει μία όμορφη αλλά και premium αίσθηση στη γενικότερη εικόνα του.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment