ZTE Grand S II και 4 νέα smartphones και smartwatch στην CES 2014

Η ZTE την ερχόμενη εβδομάδα στην έκθεση CES 2014 αναμένεται να παρουσιάσει αρκετά προϊόντα, μεταξύ των οποίων πέντε νέα smartphones καθώς και ένα smartwatch. Πιο συγκεκριμένα η Κινέζικη εταιρεία θα επιδείξει τα ZTE Grand S II, Nubia 5S και Nubia 5S mini, Iconic Phablet, Sonata 4G και BlueWatch, με το τελευταίο να είναι το πρώτο smartwatch της εταιρείας.
Για το ZTE Grand S II δεν γνωρίζουμε πολλές λεπτομέρειες, ωστόσο αναμένεται να είναι μία ενδιαφέρουσα συσκευή. Οι μόνες επίσημες πληροφορίες που έχουμε είναι ότι διαθέτει τρία μικρόφωνα και τεχνολογία noise cancellation. Οι φήμες κάνουν λόγο για συσκευή με οθόνη 5.5 ιντσών 1080p που θα βασίζεται στο Qualcomm Snapdragon 800 SoC. Επίσης θα υπάρξει και μία έκδοση dual SIM. Στα ZTE Nubia Z5S και Nubia Z5S mini έχουμε αναφερθεί στο παρελθόν. Να αναφέρουμε απλώς, ότι το πρώτο διαθέτει οθόνη 5 ιντσών και βασίζεται στο Qualcomm Snapdragon 800 chipset ενώ το δεύτερο διαθέτει οθόνη 4.7 ιντσών ανάλυσης 720p και βασίζεται στο Qualcomm Snapdragon 600 chipset.
To ZTE Iconic Phablet διαθέτει οθόνη 5.7 ιντσών που προστατεύεται από Gorilla Glass (λέγεται ότι υποστηρίζει ανάλυση 720p αλλά δεν υπάρχει επίσημη πληροφόρηση). Βασίζεται σε τετραπύρηνο SoC ενώ θα υποστηρίζει Dolby Digital και ασύρματη φόρτιση. To ZTE Sonata 4G είναι ένα smartphone το οποίο «φοράει» Snapdragon 400 chipset (dual core, 1.4GHz), έχει 1GB RAM και κάμερα 5 Megapixel στο πίσω μέρος ικανή να τραβήξει video 720p. Διαθέτει μπαταρία 1780mAh ενώ η οθόνη του έχει διαγώνιο 4 ιντσών. Το BlueWatch είναι η προσπάθεια της ZTE να εισέλθει σε μία νέα αγορά, αυτή την «wearable devices» με το πρώτο της smartwatch. Το BlueWatch συνδέεται στο κινητό μέσω Bluetooth και με την βοήθεια του ο χρήστης μπορεί να απαντάει ή να απορρίπτει κλήσεις, να βλέπει ειδοποιήσεις από social media ή να ελέγχει την κάμερα (αν και η εταιρεία δεν έχει ξεκαθαρίσει αν διαθέτει το ίδιο κάμερα ή ελέγχει το κλείστρο της κάμερας του κινητού από απόσταση). Επιπλέον διαθέτει βηματόμετρο.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment