Huawei Ascend Mate 2 4G με οθόνη 6.1 ιντσών

Σειρά της Huawei να ανακοινώσει το δικό της νέο smartphone, πάντα στα πλαίσια της μεγαλύτερης έκθεσης καταναλωτικών ηλεκτρονικών ειδών, της CES 2014. Η Huawei προχώρησε σήμερα στην παρουσίαση της δεύτερης γενιάς του Ascend Mate το οποίο αποτελεί το «μεγάλο» smartphone της κινεζικής εταιρείας με οθόνη 6.1 ιντσών τεχνολογίας LTPS αλλά ανάλυσης μόλις 720 x 1280 όπως ο προκάτοχος του. Ίδια μένει και η μπαταρία η οποία έχει χωρητικότητα 4.040 mAh και με τη Huawei να υπόσχεται αυτονομία που φτάνει τις 60 ώρες με κανονική χρήση και τις 12 ώρες για συνεχή αναπαραγωγή βίντεο.
Μάλιστα η Huwaei προχώρησε στην επίδειξη με ένα iPhone 5s μιας νέας δυνατότητας όπου η συσκευή είναι σε θέση να φορτίζει άλλα gadgets μέσω του USB καλωδίου, κάνοντας χρήση της διαθέσιμης μπαταρίας. Το Ascend Mate 2 θα κυκλοφορήσει σε δύο εκδόσεις, με τη διαφορά να εστιάζεται στον τετραπύρηνο επεξεργαστή χρονισμένο στο 1.6 GHz όπου στην πρώτη περίπτωση είναι κατασκευής Huawei χωρίς όμως δυνατότητα σύνδεσης σε LTE δίκτυα, σε κάτι που είναι ικανό το δεύτερο μοντέλο το οποίο στηρίζεται στον επεξεργαστή MSM8928 της Qualcomm.
Η μνήμη είναι στα 2GB με 16 GB αποθηκευτικού χώρου ο οποίος όμως επεκτείνεται μέσω της microSD θύρας. Δύο κάμερες, η μία των 13mp και μία των 5mp στο εμπρόσθιο μέρος αναλαμβάνουν τη λήψη φωτογραφιών, full hd video αλλά και τις βιντεοκλήσεις σας. Τέλος το Ascend Mate 2 έχει βάρος 202 γραμμάρια και πάχος 9.5 χιλιοστά ενώ τρέχει την έκδοση Android 4.3 Jelly Bean σε συνδυασμό με το γραφικό περιβάλλον Emotion UI 2.0 της Huawei. Αναμένεται να κυκλοφορήσει προς το τέλος Μαρτίου αρχικά στην Κίνα με άγνωστη ακόμη τιμή.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment