To Nokia C7 φοράει Symbian 3...

Το επόμενο smartphone της σειράς Nokia C, το Nokia C7, εμφανίστηκε σε περιοδικό του Hong Kong, και φαίνεται ότι θα αποτελέσει το διάδοχο των δημοφιλών XpressMusic και X6.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, θα διαθέτει οθόνη capacitive touchscreen 3.3” ανάλυσης 640 x 360 και θα έχει πάχος μόλις 11mm, αλλά το σημαντικότερο είναι ότι θα χρησιμοποιεί το λειτουργικό σύστημα Symbian^3, με αρκετά widgets και Home screen, καθώς και multitouch web browsing. Βέβαια θα αποτελεί ένα must κινητό με βάση το νέο λειτουργικό.Με επίσημη ανακοίνωσή της, η φινλανδική εταιρεία ανακοίνωσε την ολοκλήρωση της νέας έκδοσης Symbian^3 του λειτουργικού συστήματος Symbian, η οποία πραγματοποιήθηκε στις 17 Ιουνίου.

Σύμφωνα με την Nokia, το επόμενο στάδιο αυτήν τη στιγμή περιλαμβάνει τη βελτιστοποίηση και το τεστάρισμα των ρυθμίσεων στις συσκευές που θα το «τρέχουν», όπως για παράδειγμα το αναμενόμενο N8, αλλά και οι συναφείς με αυτό συσκευές που θα κυκλοφορήσουν σύντομα. Το Symbian Foundation μάλιστα, ανακοίνωσε πως υπάρχουν περισσότερες από 250 νέες λειτουργίες σε αυτήν την έκδοση και προχώρησε σε μία σύντομη ανασκόπηση των σημαντικότερων από αυτές. Οι πληροφορίες σχετικά με τις καινούριες λειτουργίες είναι διαθέσιμες προς ανάγνωση από το Forum Nokia Library, ωστόσο η περιγραφή τους προορίζεται ως επί το πλείστον σε developers.
Γενικά, τα χαρακτηριστικά του αναμένεται ότι θα είναι παρόμοια με αυτά του Nokia N8, άρα θα διαθέτει κάμερα 8MP και δυνατότητα εγγραφής HD video στα 720p. Φυσικά, δε γίνεται λόγος ούτε για ημερομηνία κυκλοφορίας ούτε για κάποια τιμή, αλλά σίγουρα θα ακούσουμε σύντομα για αυτή τη νέα συσκευή της Nokia.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment