Menlo απο την MS και Asus με WM7!

Η Asus εργάζεται, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, πάνω στην ανάπτυξη ενός νέου κινητού τηλεφώνου με οθόνη αφής που θα χρησιμοποιεί τα Windows Phone 7. Το site pocketnow.com δημοσίευσε τη φωτογραφία από ένα smartphone της Asus, στην οποία διακρίνεται η επιφάνεια εργασία των Windows Phone 7. Η συσκευή διαθέτει τρία πλήκτρα κάτω από την οθόνη όπως και μια μπροστινή κάμερα για βιντεοδιασκέψεις.
Το πλαίσιο του κινητού δείχνει να αποτελείται από ένα υλικό που θυμίζει γυαλισμένο ανοξείδωτο ατσάλι. Επιπλέον στην οθόνη φέρνει την επιγραφή "Powered by Asus".
Στο μεταξύ λίγες εβδομάδες μετά την επίσημη ματαίωση του Microsoft KIN, ερευνητές της εταιρείας εργάζονται με ένα νέο smartphone το οποίο φέρει την κωδική ονομασία Menlo.
Ένα έγγραφο της Microsoft σε μορφή PDF που εμφανίστηκε στο Internet μας αποκαλύπτει τα πρώτα στοιχεία για το Menlo. Έτσι αυτό διαθέτει μια οθόνη αφής των 4,1’’ ανάλυσης 840x480 pixels, ένα αισθητήρα κίνησης στους τρεις άξονες και ένα βαρόμετρο. Το πρωτότυπο τρέχει τα Windows Embedded CE 6.0 R2.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment