Dell Aero κόντρα στο iphone

H Dell παρουσίασε με συνέντευξη Τύπου, στις ΗΠΑ ένα νέο smartphone με οθόνη αφής. Το Dell Aero χρησιμοποιεί το παλιό Android OS 1.5, κάτι που δεν άρεσε στον αμερικανικό τύπο. Όσον αφορά στο hardware του, το Dell Aero είναι εξοπλισμένο με μια οθόνη αφής των 3,5" (9 εκατοστά διαγώνιο) ανάλυσης 640x360pixels. To ιPhone 4 διαθέτει το ίδιο μέγεθος οθόνης, αλλά σε υψηλότερη, βεβαίως, ανάλυση (960x640pixels).
To Dell Aero διαθέτει, επίσης, δέκτη WLAN, HSDPA, A-GPS, Bluetooth 2.0 και υποστηρίζει το USB 2.0. Μια ενσωματωμένη κάμερα στα 5MPixels σας επιτρέπει να γράφετε και βίντεο, ενώ ο Music Player της συσκευής φροντίζει για την ψυχαγωγία σας. Εκτός αυτού το Dell Aero υποστηρίζει το Flash αλλά και το multitouch. H μεγέθους 2GB μνήμη του μπορεί να επεκταθεί με τη χρήση καρτών μνήμης microSD έως τα 32GB.
Το Dell Aero σύμφωνα με το pcnea που μετάφρασε ορισμένες πληροφορίες, διατίθεται στις ΗΠΑ με διετής συμβόλαιο στην AT&T αντί περίπου 100 δολαρίων. Χωρίς συμβόλαιο η Dell το πουλά διαμέσου του ηλεκτρονικού της καταστήματος στα 299 δολάρια κάτι που αντιστοιχεί σε 240 ευρώ περίπου. Ακόμα παραμένει άγνωστο αν και πότε κυκλοφορήσει στην ευρωπαϊκή αγορά - κάτι που, μάλλον, θεωρείται απίθανο αν και θα το περιμένουμε έστω και αναβαθμισμένο....
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment