LG GW620 – Ο κόσμος, στα χέρια σας

Σχεδιασμένο για να προσφέρει γραπτή επικοινωνία εκτός από φωνητικές κλήσεις, το GW620 διαθέτει ένα εντυπωσιακό QWERTY πληκτρολόγιο 49 πλήκτρων, που θα αναλάβει τη σύνταξη κειμένου για την ανταλλαγή μηνυμάτων Chat, την πλοήγηση στο mobile Internet, την αναζήτηση με τη βοήθεια της υπηρεσίας Google Search κ.ά. Μία οθόνη αφής ανάλυσης 320×480 pixels στην εμπρόσθια επιφάνειά «κλέβει» τις εντυπώσεις, με τις 3.0 ίντσες της αλλά και τη φωτεινότητά της, κατά την απεικόνιση 262.144 χρωμάτων. Κάτω από αυτή, συναντούμε ένα χρήσιμο πολυπλήκτρο αφής για την πλοήγηση στα μενού του Android OS, ενώ στο ίδιο σημείο θα βρούμε και τα γνωστά πλήκτρα «Home» και «Cancel». Στην πίσω πλευρά δεσπόζει η CMOS κάμερα ανάλυσης 5Mpixels, για τη λήψη φωτογραφιών στα 2560×1920 pixels με χρήση αυτόματης εστίασης.
Το αξιόλογο Android phone της LG διαθέτει έναν dual mode πομποδέκτη με HSDPA υποστήριξη, επιτρέπει τη σύνδεση σε ασύρματα σημεία πρόσβασης μέσω WLAN τεχνολογίας, ενώ ενσωματώνει και Bluetooth 2.0 πομποδέκτη με υποστήριξη για το προφίλ A2DP. Ο τηλεφωνικός κατάλογος έχει μέγιστη χωρητικότητα που αγγίζει τις 1000 επαφές, ενώ η υποδοχή για κάρτες microSD που διαθέτει, επιτρέπει την τοποθέτηση καρτών μέγιστου μεγέθους 16GB. Ο συγχρονισμός δεδομένων με τον Η/Υ γίνεται φυσικά μέσω micro USB καλωδίου, το οποίο χρησιμεύει και για τη μεταφορά των συνηθέστερων τύπων multimedia δεδομένων, ενώ δε λείπει και το πάντα χρήσιμο FM Radio με RDS υποστήριξη. Ο GPS δέκτης που διαθέτει το GW620 υποστηρίζει τη λειτουργία A-GPS και προσφέρει υψηλή αξιοπιστία σήματος κατά την πλοήγηση, ενώ -όπως κάθε Android Phone- διαθέτει προεγκατεστημένη την εφαρμογή Google Maps για να προσφέρει υπηρεσίες πλοήγησης σε κάθε προορισμό στη χώρα μας, αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο.
Υπέρ: Το QWERTY πληκτρολόγιο αποδεικνύεται άμεσο στην απόκριση και πολύ φιλικό στη χρήση. Μετατρέπει τη σύνταξη μηνυμάτων σε απόλαυση.
Κατά: Δεν θα αποφύγετε τα κάποια τριξίματα στο πίσω μέρος της συσκευής, ενώ και η αυτονομία του μοντέλου δεν εντυπωσιάζει.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment