Φρέσκα HTC Bee και HTC Lexikon

Εμφανίστηκαν οι πρώτες φήμες για δύο νέα smartphones Android που αναπτύσσονται από την HTC και τα οποία φέρουν τις ονομασίες Bee και Lexikon. Τα τεχνικά χαρακτηριστικά του Bee, τα οποία αποκαλύπτει το κινέζικο forum 911HTC, θυμίζουν αρκετά το HTC Wildfire.
Το HTC Bee θα διατίθεται, μεταξύ άλλων, από την αμερικανική εταιρεία κινητής τηλεφωνίας Verizon Wireless όπως αναφέρει το forum. Θα διαθέτει μια οθόνη αφής των 3,2”, ανάλυσης 320x240pixels, ενώ θα είναι εξοπλισμένο με το Αndroid 2.2 και έναν επεξεργαστή της Qualcomm στα 528MHz. Μια κάμερα στα 5MPixels με φλας και 512ΜΒ εσωτερικής μνήμης συμπληρώνουν τον εξοπλισμό του.
Σαφώς καλύτερο εξοπλισμό θα διαθέτει το HTC Lexikon. Θα είναι ένα από τα λίγα μοντέλα της HTC που διαθέτουν πλήρες πληκτρολόγιο και θα είναι εξοπλισμένο με μια οθόνη αφής των 3,8” ανάλυσης 800x480pixels, με τον επεξεργαστή να τρέχει στα 800MHz και 4GB μνήμη να συμπληρώνουν τον εξοπλισμό του. Κατά τα άλλα θα ενσωματώνει τo Android 2.2 με το περιβάλλον εργασίας Sense της HTC να «κουμπώνει» από πάνω του. Τέλος θα διαθέτει και μια κάμερα των 5MPixels.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment