Θα έχει το Huawei P30 full bezel-less σχεδιασμό

Μπορεί το 2018 να ήταν η χρονιά των notches, ωστόσο την επόμενη ενδέχεται να αρχίσουμε να τα βλέπουμε λιγότερο στα smartphones και αυτό είναι κάτι που χαροποιεί αρκετό κόσμο. Μετά τις ανακοινώσεις της Samsung για την ανάπτυξη ενός Infinity-O panel (full bezel-less, με εξαίρεση μία οπή στη θέση της εμπρόσθιας κάμερας) τώρα δίνεται σύμφωνα με νεώτερες θέσεις στη δημοσιότητα μία πατέντα της Huawei σχετική με ένα παρόμοιο concept.
Στην περίπτωση της Huawei, η διαφοροποίηση έγκειται στο ότι η οπή έχει το σχήμα ενός ηχείου, επομένως θα στεγάζει ακουστικό και ηχείο, αλλά και τους λοιπούς απαραίτητους αισθητήρες στη συσκευή. Τι θα γίνει, ωστόσο, με τη selfie camera σε μία τέτοια υλοποίηση; Δεν ξεκαθαρίζεται από το σκίτσο που διέρρευσε, οπότε μπορούμε να κάνουμε μόνο υποθέσεις…
Με δεδομένο ότι θα δούμε, πιθανότατα, το Infinity-O panel της Samsung στο επερχόμενο Samsung Galaxy S10, μην αποκλείετε να δούμε μία σχεδίαση κοντά σε αυτή που βλέπουμε στην πατέντα στη νέα σειρά Huawei P30 που αναμένεται το Μάρτιο.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment