OnePlus 6T: Επίσημα με οθόνη 6.41'' AMOLED FHD+, notch-σταγόνα, Snapdragon 845 και

Η προγραμματισμένη εκδήλωση της OnePlus για τα αποκαλυπτήρια του OnePlus 6T πραγματοποιήθηκε πριν από λίγο στη Νέα Υόρκη, με την εταιρεία να επιβεβαιώνει όλες τις διαρροές που είχαμε τις προηγούμενες εβδομάδες.

Αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων κάτω από την οθόνη

Η αρχή έγινε με την παρουσίαση του αισθητήρα δακτυλικού αποτυπώματος που βρίσκεται κρυμμένος κάτω από την οθόνη. Η εταιρεία βαφτίζει το σύστημα "Screen Unlock" και ισχυρίζεται ότι είναι ο ταχύτερος στον κόσμο με ξεκλείδωμα της οθόνης μέσα σε 0.34sec. Η ανάγνωση των αποτυπωμάτων γίνεται με φως που πέφτει επάνω στο δάκτυλο και η αποθήκευση τους γίνεται αποκλειστικά στη συσκευή του χρήστη και όχι σε κάποιον server.

Οθόνη

Περνάμε στην οθόνη, όπου τοποθετήθηκε AMOLED panel 6.41'' ανάλυσης FHD+ και είναι διαθέσιμα 5 διαφορετικά προφίλ χρωματισμού για κάθε ανάγκη. Στο επάνω μέρος υπάρχει το μικρό notch - σταγόνα, ενώ για το κάτω bezel ανέφεραν ότι είναι αναγκαία η παρουσίαση του για το σύστημα των κεραιών, με αποτέλεσμα το OnePlus 6T να υποστηρίζει τα δίκτυα 233 παρόχων σε 74 χώρες.

Κατασκευή

Σχετικά με την κατασκευή και τον σχεδιασμό, η OnePlus είναι ειλικρινής και σημειώνει ότι δεν την ενδιαφέρει μια συγκεκριμένη σχεδιαστική γραμμή, αλλά να προσφέρουν το καλύτερο δυνατό στον χρήστη.

Κάμερες

Στο πίσω μέρος έχουμε διπλή κάμερα 16MP + 20MP f/1.7 με οπτικό και ηλεκτρονικό σύστημα σταθεροποίησης εικόνας (O.I.S. + E.I.S.) και slow motion video στα 480fps. Το βάρος, πάντως, έπεσε στη λήψη φωτογραφιών τη νύχτα. Η OnePlus σημείωσε ορισμένες κριτικές για τις επιδόσεις του OnePlus 6 και αποφάσισε να εργαστεί ειδικά επάνω στο νέο σύστημα NightScape.
Το αποτέλεσμα; Το Nightscape συνδυάζει 4 τεχνολογίες της OnePlus για να προσφέρει αντίστοιχα αποτελέσματα (αν όχι καλύτερα) από τους ανταγωνιστές της και μάλιστα με τις λήψεις να διαρκούν μόλις 2 δευτερόλεπτα! Το ευχάριστο είναι ότι θα το λάβουν και οι κάτοχοι του OnePlus 6 με σχετική αναβάθμιση μέσα στις επόμενες ημέρες.
Περνάμε και στη λήψη πορτραίτων. Η OnePlus παρουσίασε την λειτουργία Studio Lighting, η οποία τονίζει αυτόματα και κατάλληλα τον φωτισμό σε ορισμένα κρίσιμα σημεία στο πρόσωπο του αντικειμένου για εξαιρετικά αποτελέσματα.

Απόδοση - Gaming

Για τον επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 845 τα έχουμε πει δεκάδες φορές όλους αυτούς τους μήνες. Επομένως, αξίζει αναφοράς κυρίως η λειτουργία Smart Boost που σύμφωνα με την OnePlus κρατά τη συσκευή σε σταθερή απόδοση ακόμη και για πολύωρο gaming, δεσμεύοντας τη μνήμη RAM σχεδόν αποκλειστικά για αυτόν τον σκοπό.
Λογισμικό
Πιστή στη φιλοσοφία Fast & Smooth, η OnePlus συνεχίζει στο ίδιο μοτίβο και με τη νέα έκδοση του OxygenOS που βασίζεται στο Android 9.0 Pie. Η ομάδα έχει δουλέψει επάνω σε κάθε ένα animation ξεχωριστά έτσι ώστε να προσφέρουν μια ταχύτατη και ταυτόχρονα πολλή ομαλή εμπειρία χρήσης με περισσότερες από 500 βελτιστοποιήσεις σε κάθε επίπεδο.

Τιμή και Διαθεσιμότητα

Το OnePlus 6T θα κυκλοφορήσει στην Ευρώπη στις 6 Νοεμβρίου σε εκδόσεις 6GB + 128GB, 8GB + 128GB και 8GB + 256GB με τις τιμές να είναι αντίστοιχα €549, €579 και €629 αντίστοιχα.

OnePlus 6T (φημολογούμενα τεχνικά χαρακτηριστικά)

  • Οθόνη 6.41'' FHD+ AMOLED Full Optic (2340 x 1080, 19.5:9, 402ppi) με notch-σταγόνα και επικάλυψη Gorilla Glass 6
  • Επεξεργαστής 64bit octa-core Qualcomm Snapdragon 845 2.8GHz
  • Επεξεργαστής γραφικών Adreno 630 GPU
  • Μνήμη RAM 6GB/8GB
  • Αποθηκευτικός χώρος 128GB/256GB UFS 2.1 (επέκταση με microSD)
  • Dual κάμερα 16MP f/1.7 Sony IMX376 + 20MP f/1.7 Sony IMX519 με Nightscape, Super Slow Motion video 480fps σε ανάλυση HD, HDR, Portrait mode, E.I.S. και O.I.S.
  • Εμπρόσθια κάμερα 20MP f/1.7
  • Αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων κάτω από την οθόνη
  • WiFi 802.11ac, Bluetooth 5.0, GPS/GLONASS, NFC, 4G LTE
  • Λειτουργικό σύστημα OxygenOS βασισμένο στο Android 9.0 Pie
  • Μπαταρία 3700mAh με φορτιστή 5V/4A
  • Υποδοχή USB Type-C (όχι 3.5mm)
  • Διαστάσεις 157.5 x 75.7 x 8.2mm
  • Βάρος 185gr
  • Χρώματα Mirror Black / Midnight Black
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment