Notch με τεχνολογία για selfie κάμερα κάτω από την οθόνη;

Η Samsung είναι από τις λίγες εταιρείες που δε χρησιμοποιεί notch στην οθόνη των
smartphone και πιθανόν να μην το κάνει, μιας και αναπτύσσει τεχνολογία για να τοποθετήσει τη selfie κάμερα κάτω από την οθόνη, κάνοντας τη χρήση του notch περιττή. 
 Τα waterdrop notch αρχίζουν σιγά σιγά και αντικαθιστούν τα λιγότερο διακριτικά που χρησιμοποιούν αρκετοί android κατασκευαστές αλλά και η Apple, με τη Samsung να αναπτύσσει τεχνολογία για in-display selfie κάμερα, έτσι ώστε να μη χρειάζεται να υπάρχει notch στην οθόνη. Αυτό φαίνεται να έγινε γνωστό στο 2018 Samsung OLED forum όπου η Samsung εργάζεται σε projects σχετικά με τις OLED τεχνολογίες οι οποίες παρουσιάζουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον. 
Σύμφωνα με την παρουσίαση, η Samsung ετοιμάζει selfie κάμερα για να την τοποθετήσει κάτω από την οθόνη, στη λογική του in-display αναγνώστη αποτυπωμάτων, κάτι που πραγματικά ακούγεται πολύ ενδιαφέρον. 
Επιπλέον πληροφορίες αναφέρουν πως υπάρχουν ήδη κάποιες πρωτότυπες συσκευές που δοκιμάζεται αυτή η τεχνολογία η οποία αναμένεται να εμφανιστεί στα smartphone το 2020. Είναι αλήθεια πως έχουμε ακόμα αρκετό χρόνο μπροστά μας για να δούμε αυτό το φιλόδοξο project να υλοποιείται αλλά από τη στιγμή που βρίσκεται σε ανάπτυξη, θα ήταν κάτι που όλοι θα θέλαμε να δούμε.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment