Samsung One UI σε αναδιπλώμενες συσκευές

Στο Samsung Developer Conference στο San Francisco δεν είδαμε μόνο την Infinity Flex Display του καινοτόμου foldable smartphone της εταιρείας, αλλά πήραμε μία πρώτη γεύση και από το νέο One UI της εταιρείας.
Samsung-One-UI
Προσφέρει μία ολοκαίνουρια εμπειρία για το χρήστη και έχει αναπτυχθεί σε στενή συνεργασία με την Google και την Android developer community, με στόχο μία πιο "τακτοποιημένη"εμφάνιση χωρίς "περισπασμούς" για το χρήστη.
Το interface έχει σχεδιαστεί με γνώμονα τη διατήρηση του πιο σχετικού περιεχομένου στο κάτω μέρος της οθόνης, κάτι που σημαίνει πως ό,τι αφορά τα μενού των εφαρμογών ή τα pop-ups τώρα εμφανίζονται στο κάτω μέρος. Σύμφωνα με τη Samsung, αυτό κάνει την εμπειρία πιο φυσική και επιτρέπει καλύτερη χρήση με το ένα χέρι.
Samsung-One-UI2
Πέρα από αυτή τη μεγάλη αλλαγή, το λογισμικό φέρνει μια νέα οθόνη κλειδώματος μαζί με τροποποιημένες γραμματοσειρές, ανανεωμένα εικονίδια εφαρμογών και νέα πλήκτρα πλοήγησης στην οθόνη, που έχουν σχεδιαστεί με γνώμονα την απλότητα. Όλα αυτά θα συνοδεύονται από ένα Night mode με dark background.
Samsung-One-UI3
Το One UΙ θα είναι διαθέσιμο μέσα στο Νοέμβριο στην Open Beta έκδοσή του αρχικά σε ΗΠΑ, Γερμανία και Νότια Κορέα, ενώ θα ακολουθήσουν και άλλες αγορές. Επιπλέον, είναι σημαντικό ότι δε θα αφορά μόνο νέες συσκευές, καθώς το νέο περιβάλλον εργασίας της εταιρείας αναμένεται να φτάσει στις αρχές του 2019 στο Android 9 Pie-based update των Galaxy S9 και S9+ καθώς και Galaxy Note 9.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment