Honor Magic 2: με slider μηχανισμό, Kirin 980, έξι κάμερες και in-display αναγνώστη

Το νέο flagship smartphone της Honor είναι και επίσημα εδώ, με το Honor Magic 2 να ξεχωρίζει για το slider μηχανισμό που αποκαλύπτει τις selfie κάμερες αλλά και για τα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά.
Το Honor Magic 2 διαθέτει AMOLED οθόνη χωρίς notch στις 6.4 ίντσες με Full HD+ ανάλυση με αναλογία οθόνης 19:9 και γυαλί 2.5D. Στο εσωτερικό του έχουμε τον Kirin 980 ο οποίος είναι βασισμένος στην αρχιτεκτονική των 7nm, επιλογή για 6GB ή 8GB RAM και 128GB/256GB εσωτερικού αποθηκευτικού χώρου χωρίς δυνατότητα επέκτασης μιας και απουσιάζει η θύρα για τις κάρτες microSD.
honor magic2 1
Όσον αφορά τα οπτικά μέρη της συσκευής, έχουμε τριπλή κάμερα στο πίσω μέρος με τον κύριο φακό στα 16MP, έναν μονόχρωμο στα 24MP και έναν ultra wide στα 16MP, με την απουσία του τηλεφακού να το κάνει να ξεχωρίζει από τα Huawei P20 Pro και Mate 20 Pro. Επιπλέον, ο slider μηχανισμός αποκαλύπτει έναν κύριο φακό στα 16MP και δύο φακούς στα 2MP για την απόδοση του βάθους στις φωτογραφίες, με το σύνολο των καμερών να φτάνει τις έξι.
honor magic2 7
Αν κάποιος χρήστης δεν επιθυμεί να ξεκλειδώσει το Honor Magic 2 μέσω του τρισδιάστατου σαρωτή προσώπου μέσω των selfie καμερών, μπορεί να χρησιμοποιήσει τον αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων που βρίσκεται ενσωματωμένος στην οθόνη. Στον τομέα της φόρτισης, η συσκευή υποστηρίζει τη γρήγορη φόρτιση 40W μέσω της τεχνολογίας Magic Charge, η οποία σύμφωνα με την Honor, μπορεί να φορτίσει το 50% της μπαταρίας των 3400mAh σε 15 λεπτά, ενώ χρειάζεται άλλα 15 για να φτάσει το 85%.
honor magic2 2
Η συσκευή διαθέτει λειτουργικό σύστημα Android 9 Pie, θύρα φόρτισης USB-C στην οποία μπορούν οι χρήστες να συνδέσουν ακουστικά μιας και δεν υπάρχει η κλασσική θύρα των 3.5mm, ενώ ένα νέο χαρακτηριστικό έχει να κάνει με την ύπαρξη της ψηφιακής βοηθού Yoyo η οποία χρησιμοποιεί machine learning και AI για την ακόμα καλύτερη λειτουργία σε όσα ζητάνε οι χρήστες.
honor magic2 4
Το Honor Magic 2 κυκλοφορεί στις 6 Νοεμβρίου στις εκδόσεις 6GB/128GB, 8GB/128GB και 8GB/256GB με τιμή 480, 543 και 607 ευρώ για την αγορά της Κίνας, χωρίς να είναι γνωστό το πότε και αν θα κυκλοφορήσει στις διεθνείς αγορές.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment