Video του Note 9 δείχνει μεγάλη αυτονομία και 1TB αποθηκευτικό χώρο

Το επίσημο εισαγωγικό video του Galaxy Note 9 διέρρευσε από τη Samsung και αποκαλύπτονται πληροφορίες σχετικά με την αυτονομία, τον αποθηκευτικό χώρο και το νέο S Pen. Μέσω του επίσημου λογαριασμού της Samsung “ανέβηκε” στο YouTube το εισαγωγικό video του Not 9 που δίνει έμφαση σε ορισμένα χαρακτηριστικά του νέου μέλους της σειράς Note, λίγο πριν η ίδια η Samsung το “κατεβάσει” και ορισμένους χρήστες του YouTube να το έχουν ήδη ανεβάσει με τη σειρά τους. Το video ξεκινάει με την επίδειξη του S Pen και την επιβεβαίωση ότι πλέον είναι αναβαθμισμένο και πιο ισχυρό από ποτέ, με της φήμες να κάνουν λόγο μια σειρά νέων λειτουργιών όπως η σύνδεση με το Note 9 μέσω Bluetooth και θα πρέπει να περιμένουμε την επίσημη παρουσίαση του Note 9 στις 9 Αυγούστου για να διαπιστώσουμε τις νέες δυνατότητες του S Pen. 
Στη συνέχεια τονίζεται το θέμα της αυτονομίας της μπαταρίας του Note 9 χωρίς να αναφέρεται η χωρητικότητα αλλά μόνο το ότι θα είναι μια δυνατή μπαταρία που θα κρατάει μια ολόκληρη ημέρα, με πολλούς καταναλωτές να ζητάνε το κάτι παραπάνω για μια συσκευή η οποία διαθέτει μια πληθώρα δυνατοτήτων και high-end τεχνικών χαρακτηριστικών. 
Αναφορά γίνεται και στον τομέα του εσωτερικού χώρου αποθήκευσης, με τη Samsung να τονίζει πως θα μπορεί να φτάσει συνολικά το 1TB. Το video δείχνει μια κάρτα microSD χωρητικότητας 512GB να τοποθετείται στο Note 9, κάτι που σημαίνει ότι ο εσωτερικός αποθηκευτικός χώρος μπορεί να φτάνει μέχρι τα 512GB και ότι μπορεί να επεκταθεί μέσω κάρτας microSD μέχρι το 1TB. Με αυτόν τον τρόπο, όπως τονίζει το video, οι χρήστες θα μπορούν να αποθηκεύουν περισσότερα και να σβήνουν λιγότερα αρχεία όπως video και φωτογραφίες. Τέλος, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Techblog η τιμή του Samsung Galaxy Note 9 στην Ελλάδα θα είναι 1049 ευρώ και αναμένεται να κυκλοφορήσει την Παρασκευή 24 Αυγούστου. Η τιμή αφορά το “μικρό” μοντέλο με τα 128GB ενσωματωμένης μνήμης.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment