Nokia 8 Sirocco στην αγορά

Το Nokia 8 Sirocco αποτελεί μια "special edition" του Nokia 8, το είδαμε πρώτη φορά στη Βαρκελώνη, στο MWC 2018 και σας το είχαμε δείξει από τότε. Ωστόσο, πλέον είναι διαθέσιμο και στην ελληνική αγορά, η Nokia μας το έστειλε και δε χάνουμε την ευκαιρία να το δούμε λίγο πιο προσεκτικά αλλά και να σας προσφέρουμε ένα νέο βίντεό του, μακριά από τον... χαμό της Βαρκελώνης.

Το Nokia 8 Sirocco έχει σχεδιαστικές αλλαγές, καθώς είναι κατασκευασμένο κατά 95% από γυαλί, προστατευμένο από Gorilla Glass 5 με ένα μικροσκοπικό πλαίσιο από αλουμίνιο στις πλευρές, ενώ ο αισθητήρας αποτυπωμάτων βρίσκεται πλέον στο πίσω μέρος της συσκευής.
Όσον αφορά τα τεχνικά χαρακτηριστικά, έρχεται με pOLED οθόνη 5,5 ιντσών, ανάλυσης 2560x1440 pixels, επεξεργαστή Snapdragon 835, 6GB RAM, 128GB αποθηκευτικού χώρου, dual camera (12MP primary Zeiss lens & 13MP telephoto secondary με 2x οπτικό zoom), selfie camera 5MP wide angle και δυνατότητα ασύρματης φόρτισης.

Υποστηρίζει ακόμη το πρότυπο IP67 για αντοχή στο νερό και τη σκόνη, ενώ διαθέτει μπαταρία 3.260mAh που υποστηρίζει. Τρέχει το Android 8.0 Oreoμέσω του προγράμματος Android One της Google. Η τιμή του στην ελληνική αγορά είναι €799 και έρχεται αποκλειστικά σε μαύρο χρώμα.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment