Η Sony Mobile στην έκθεση MWC 2018

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης MWC 2018 στη Βαρκελώνη η Sony Mobile ανακοίνωσε τα smartphones Xperia XZ2 και Xperia XZ2 Compact αλλά και τα ασύρματα ακουστικά Xperia Ear Duo. Το Techblog, παρόν για ακόμα μια χρονιά στην Βαρκελώνη περιηγήθηκε στο booth της Sony και ετοίμασε ένα χορταστικό βίντεο. Σχεδιασμένα για να προσφέρουν συναρπαστικές εμπειρίες ψυχαγωγίας και τα Xperia XZ2 και Xperia XZ2 Compact έχουν εξελιχθεί σημαντικά ως προς την κάμερα, την οθόνη και την ακουστική τεχνολογία.
Το Sony Xperia XZ2 ενσωματώνει τον πανίσχυρο Qualcomm Snapdragon 845 με την συνοδεία 4GB μνήμης RAM και 64GB αποθηκευτικού χώρου. Η οθόνη έχει μέγεθος 5.7 ίντσες ανάλυσης 1080×2160 pixels και αναλογίας 18:9, ενώ μέσω της τεχνολογίας X-Reality (την ίδια που συναντάμε και στις Βravia τηλεοράσεις) η αναπαραγωγή HDR περιεχομένου είναι καλύτερη από ποτέ. Η ηχητική εμπειρία είναι επίσης βελτιωμένη, χάρις στο Hi-Resolution Audio της Sony και της τεχνολογίας DSEE HX. Όπως είναι αναμενόμενο, τα ηχεία είναι στέρεο. Τέλος, η Sony έχει ενσωματώσει ένα haptic σύστημα (Dynamic Vibration System) το οποίο λειτουργεί τόσο στις ειδοποιήσεις, όσο και στην αναπαραγωγή πολυμέσων. Αναφορικά με τις κάμερες, η κύρια MotionEye στο πίσω μέρος είναι της τάξης των 19 Megapixel και έχει την δυνατότητα να προχωρήσει σε λήψη slow-motion βίντεο στα 940fps με ανάλυση 1080p, ενώ ο εμπρόσθιος selfie φακός “αισθάνεται” 5 MP.
Το Sony Xperia XZ2 Compact είναι εδώ και φιλοδοξεί να γίνει η καλύτερη φορητή συσκευή ψυχαγωγίας που είχε ποτέ ο χρήστης. Εξοπλισμένο με 5″ οθόνη Full HD+, κορυφαίο hi-res ήχο με πανίσχυρα στερεοφωνικά ηχεία και κάμερα 19MP Motion Eye μευνατότητα 4K HDR Movie recording για πρώτη φορά σε smartphone, λειτουργία Full HD Super slow motion video, η λήψη φωτογραφίας και video σε συνθήκες με εξαιρετικά χαμηλό φωτισμό και ο ενσωματωμένος 3D creator για τις selfie λήψεις με την 5MP. Snapdragon 845 SoC της Qualcomm, καθώς και η ενσωμάτωση της τεχνολογίας Gigabit LTE με δυνατότητες download έως 1,2 Gbps. To νέο μοντέλο διαθέτει επίσης 4GB RAM και 64GB εσωτερικής μνήμης, πλήρως επεκτάσιμης μέσω microSDXC (έως 400GB).
Sony-Ear-2018
Επίσης παροσιάστηκαν τα Xperia Ear Duo, τα πρώτα ασύρματα ακουστικα που προσφέρουν μια καινοτόμα εμπειρία Dual Listening, επιτρέποντας στον χρήστη να ακούει μουσική και να λαμβάνει ενημερώσεις, ενώ ταυτόχρονα λαμβάνει και τους ήχους από το περιβάλλον γύρω του. Τα Xperia Ear Duo διαθέτουν τεχνολογία Dual Listening, ώστε να μπορεί κάποιος να ακούει μουσική και να δέχεται ειδοποιήσεις, ενώ ταυτόχρονα ακούει τους ήχους ή τις συζητήσεις γύρω του. Είτε ακούτε μουσική ενώ γυμνάζεστε, είτε βρίσκεστε στον δρόμο προς τη δουλειά, πρόκειται για μια ασυναγώνιστη εμπειρία αντίληψης του περιβάλλοντος.
Sony Mobile MWC 2018
«Αν προτεραιότητά σας είναι η ψυχαγωγία, τότε τα νέα Xperia XZ2 και XZ2 Compact είναι τα smartphones που ψάχνετε», σχολίασε ο Hideyuki Furumi, Executive Vice President Sales & Marketing της Sony Mobile Communications. «Από το εσωτερικό – με την κορυφαίας τεχνολογίας κατασκευή τους- μέχρι τον νέο, κομψό και εκλεπτυσμένο σχεδιασμό τους, αυτά τα smartphones έχουν όλα όσα χρειάζεστε και πιθανότατα ακόμα περισσότερα. Κατακτήσαμε ακόμα υψηλότερες κορυφές με τα νέα προϊόντα της Sony σε ό,τι αφορά τη βιντεοσκόπηση, την εμπειρία θέασης και τη δυνατότητα ακρόασης μουσικής, φτάνοντας την ψυχαγωγία σε ανώτερα επίπεδα».
Sony Mobile MWC 2018
Sony Mobile MWC 2018
Sony Mobile MWC 2018
Sony Mobile MWC 2018

Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment