TP-Link: Ετοιμάζεται να λανσάρει smartphone

Η TP-Link είναι μια εταιρεία που είναι κυρίως γνωστή για τα routers και τα αξεσουάρ υπολογιστών που κατασκευάζει, αλλά τώρα φαίνεται πως θέλει να επεκτείνει τη δραστηριότητά της, καθώς το 2016 επιδιώκει να παρουσιάσει το πρώτο της smartphone. Η σειρά των smartphone
s της TP-Link θα ονομάζεται Neffos, ενώ δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες για τα τεχνικά χαρακτηριστικά των μοντέλων που ετοιμάζει. Το μόνο που έχει γίνει γνωστό είναι ότι θα δοθεί έμφαση στο σχεδιασμό και τις φιλικές προς τον χρήστη λειτουργίες. Αξίζει να σημειωθεί ότι η TP-Link συνεργάζεται με την Google στη δημιουργία του OnHub Wi-Fi Router, οπότε είναι σχεδόν απίθανο να επιλέξει να εφοδιάσει τα smartphones της με άλλο λειτουργικό σύστημα πέρα από το Android.
Πάντως, η χρήση του ελληνικού ονόματος Neffos, πιθανότατα θα έχει σχέση με τις διευρυμένες cloud λειτουργίες που θα έχει το νέο smartphone. Οι περισσότερες εκτιμήσεις μιλούν για πιθανό λανσάρισμα των νέων μοντέλων εντός του πρώτου τριμήνου του 2016, ίσως στην Ινδία. Πάντως, η TP-Link κάνει λόγο για συνεργασία των επερχόμενων Neffos smartphones με τα router της και ευκολότερη σύνδεση των κινητών της με το έξυπνο σπίτι και τις οικιακές συσκευές.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment